Magdalena9090
Zaangażowana w BB
jestem w 33 tc i noce od jakiegos tygodnia są dla mnie bardzo męczące. Ciężko się ułożyć i przespac cała noc. Jak chodze w ciągu dnia to czuje takie uciskanie na pecherz ze czasem aż boli. Jak leze to nie mam czegoś takiego. Ogólnie już coraz ciężej. Na poczatku lipca duzo pokupilam malej z wyprawki i cieszylo mnie przeglądanie roznych rzeczy a teraz ciezko mi siedzi przy lapku żeby coś wybrać bo mala się rozpycha gorą ze aż boli. Jeden koszyk kompletuje drugi tydzien... no ale trzeba jakoś dotrwac ten ostatni miesiąc i trocheHej dziewczyny, ja właśnie zaczynam 32 tc I tak samo synek jest bardzo ruchliwy a teraz w nocy najbardziej szaleje. Dzisiaj już druga noc nie przespana z bólu. Już nie wiem jak się ułożyć do spania. Zazwyczaj co godzinę zmieniam bok, ale gdy spie na prawej stronie rano odczuwam bol brzucha po prawej stronie, promieniujący do nogi. A za to na lewym boku boli mnie kręgosłup. Myślę że to dzidziuś naciska mi na narządy. Czy wy też tak macie? Czujecie " ból wnętrzności"? Boję się że tak zostanie juz do porodu