reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Hej Dziewczyny,

u nas niestety złe wieści, jestem w szpitalu bo pekł mi pecherz płodowy, podali sterydy i antybiotyki. Narazie będą się starali opóźnić poród, ale tak czy siak mała urodzi się w najbliższym czasie...
Myśl pozytywnie staraj się przynajmniej, musi być dobrze trzymam za was kciuki ❤️🐻teraz ta nasza medycyna działa cuda naprawdę

reklama
Dziewczyny a ja się dziś wystraszyłam 😔 od jakiegoś tygodnia, boli mnie prawy jajnik nic w tym dziwnego, kłuje mnie praktycznie cala ciążę bo mam tam torbiela ( nie wiem czy się wchłonął czy nie, bo dzidzia już go zasłania ale we wczesnym etapie ciazy mial 8cm..) No, ale do rzeczy od jakiegoś tygodnia ten bol jest inny palący tak jakby ktoś mi podłożył ogień do skóry, na początku myslalam, że mam jakąś ranę na skórze, ale okazało się, że to mnie tak pali od środka. Teraz szykuje się do wyjścia i sobie usiadłam jak mnie zakuło i poparzyło w to miejsce że przez minute nie mogłam się ruszyć.... Mam nadzieję, że ten torbiel mi nie pękł? Nic mnie aktualnie nie boli.

Hej Dziewczyny,

u nas niestety złe wieści, jestem w szpitalu bo pekł mi pecherz płodowy, podali sterydy i antybiotyki. Narazie będą się starali opóźnić poród, ale tak czy siak mała urodzi się w najbliższym czasie...
Głową do góry Kochana wszystko będzie dobrze

32+4 obecnie, pocieszam się tym, że mała waży już dobrze ponad 2kg więc powinna być dość rozwinięta, ale to nigdy nic nie wiaodmo ☹️
32+4 obecnie, pocieszam się tym, że mała waży już dobrze ponad 2kg więc powinna być dość rozwinięta, ale to nigdy nic nie wiaodmo ☹️
Nie smuc się, wiem że łatwo to napisać ale musisz naprawdę dla malutkiej myśleć pozytywnie. Ja trzymam za was kciuki

Powody pękania pęcherza nie są ogólnie znane, to znaczy jest tyle rzeczy które może na to wpłynąć, że nigdy nie dojdziesz co akurat mogło to spowodować w danym przypadku.
Tzn mi wody odchodziły zawsze w nocy 🙈 ale po 38tyg i 39 tydz po masażu szyjki ,stad moje pytanie czy się przemeczylas czy coś.. Wybacz jeśli cię to zdenerwowało

reklama
Do góry