reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Dzewczyny piszcie mi na priv. Wasze imiona. Ile macie lat. Ile macie dzieci. Ktora ciaza .Na kiedy termin porodu. [emoji16] to fzisiaj lub jutro zrobię liste.

Oczywiscie osoby ktore chca sie na niej znalesc![emoji5]

reklama
Nadrobie Was wieczorem.
Maly mi daje dzisiaj popalic i cos mam bole takie jak na miesiączke. Oby to przeszlo jak chwile odpoczne.

Dziewczyny, a czy jesteście na grupie wrześniowych mam na Facebooku? Tam też sporo dziewczyn pisze o plamieniach, kurde jakieś takie natezenie wrod wrześniowek jest :(

Gdyby nie wrześniowe poronienie z pewnością byłoby łatwiej😶
Może i byłoby łatwiej, ale strach ten sam chyba. Moja druga ciąża, a stresuje sie chyba jeszcze bardziej, niż przy pierwszej 🤷🏻‍♀️
Jeszcze 2godziny w pracy[emoji2962] zasypiam na stojąco. Cały czas ziewam, oczy mi się kleją. W głowie kalafior z bułką tartą!
Miałam identycznie, non stop bym spała teraz :( dobrze, że Mąż zabiera Małą na spacery i do sklepu, to właśnie leżę i próbuje kimnac 🤩
Już po wizycie... Niby wszystko dobrze 🙂 pęcherzyk 1.34cm ciałko żółte w pęcherzyku 3mm 🥰 jakiś malutki krwiaczek jest, którego mam wyleżeć 🙂 i zmniejszono dawkę acardu bo podobno za mocna 75 i mam jakiś inny przepisany 😉 jeszcze 2 tyg i prawdopodobnie zwolnienie 🙂 myślałam że popracuje do marca ale jednak życie pisze inne scenariusze 😉 byle okruszek był zdrowy 🥰🥰🥰
Super, zdrowie najważniejsze ;)
Dziewczyny ja również się z Wami żegnam. Od zeszłego tygodnia źle się czułam, mialam wysokie ciśnienie, ogólny niepokój, wysoki cukier na czczo (w poprzedniej ciąży cukrzyca ciążowa). W poniedziałek poszłam na wizytę, lekarz nic nie widział w macicy, podejrzewał poronienie lub ciąże pozamaciczna. Zlecił podwojne badanie beta hcg w odstępie 48 godzin. W międzyczasie dostałam krwawienia, beta spadła. Stwierdzono ciąże biochemiczna.
Trzymam za Was kciuki i życzę dużo spokoju i zdrowia!
Przykro mi bardzo :(
Najważniejsze to znaleźć lekarza, któremu się najzwyczajniej w świecie ufa [emoji846]
Mam nadzieję, że ten, na którego teraz zmieniam, będzie faktycznie taki, któremu będę mogła zaufać. Super, że macie takich, że możecie się czuć spokojne. Ja się przekonam 26-go :)
Wyleciał jakby worek czy cos,taki duży.. Więc już po wszystkim, takie coś wyleciało mi w maju tylko większe bo ciaza starsza była.
No widocznie tak musiało być.. Czgos muszę się nauczyć, tylko czemu życie tak drastycznie chce mi to pokazać.
Nie wiadomo, co w takich sytuacjach powiedzieć :( Trzymaj się!
Trochę się tu działo dzisiaj, ja mam ciężkie dni w pracy ostatnio, staram się nadrabiać popołudniem.
Dzisiaj nie udało mi się iść na betę, kolejka taka, że stałabym chyba z godzinę na dworze, jutro pojadę ;)

Ja się z wami żegnam, właśnie chlupnela mi krew.. Jak wtedy w maju. Jestem załamana
Bardzo mi przykro, że Cię to znów spotkało. To chyba nie może być przypadek. Wiem że teraz się odechciewa wszystkiego, ale daj sobie czas i jak będziesz gotowa poszukaj dobrego lekarza, zajrzyj na wątek o poronieniach. Napewno jest jakaś przyczyna, która wystarczy znaleźć i wyeliminować. Ech życie jest potwornie niesprawiedliwe. Mam nadzieję, że po tej burzy wyjdzie dla Ciebie w końcu słońce.

Kurde dziewczyny ale dużo złych informacji u nas dziś :;((
Mnie tak zaczął brzuch bolec kirde :(((( i nie wiem co mam zrobić :( boje się strasznie

Kurde dziewczyny ale dużo złych informacji u nas dziś :;((
Mnie tak zaczął brzuch bolec kirde :(((( i nie wiem co mam zrobić :( boje się strasznie
Połóż się i odpocznij. Może się w jakiś sposób przeciążyłaś i stąd te bóle . Jeśli nie przejdzie to może spróbuj no.s.p.e zażyć

Połóż się i odpocznij. Może się w jakiś sposób przeciążyłaś i stąd te bóle . Jeśli nie przejdzie to może spróbuj no.s.p.e zażyć
No tak muszę zrobić :( leżę ciagle od 15 odkąd przyszłam . Zasnęłam ba chwile i taki ból brzucha mnie obudził :( nie w podbrzuszu tylko bardziej przy żołądku :(

reklama
Do góry