reklama
Elodia
Fanka BB :)
Nam, kobietom w ciąży, ciezko dogodzić [emoji23][emoji1787]Dlaczego dobre samopoczucie nas niepokoi? [emoji38]
Elodia
Ja przy corce nie, ale teraz rozważam zakup, bo maluch będzie mial swoj pokoik od poczatku, i bezpieczniej będę sie czula z niańką obok.Dziewczyny czy urzywałyście niani elektronicznej przy maluszku i czy wam się sprawdziła.
Tylko pozazdrościć... Ja dziś obudziłam się z bólem głowy i wymiotamiWstałam dzisiaj do pracy i nie wiem, czy to zasługa wiosny i słońca, czy po prostu normowania hormonów w połowie 10 tygodnia, ale czuje się znakomicie. Jeśli do 12 nie będzie mnie łamało spanie, to naprawdę perfekcja . Jak Wasze samopoczucie?
U
użytkownik lu
Gość
Nie,nie do Pauliny ja tez czekam na przyjecieCzy do Ciebie mam zgłosić chęć wstąpienia do wątku prywatnego?
Majab
mnie od 10 tc powoli przestawały a teraz w 12 tc już wogole ale z dzidzią wszystko dobrzeU mniej 9+3. Cycki dziś mniej bolą, ale miałam takie dni że bolały mniej. Może jeszcze zaczną, trochę by mnie to uspokoiło.
Ruda.Grażyna
Do której Pauliny?Nie,nie do Pauliny ja tez czekam na przyjecie
Hej Wszystkim czy można jeszcze dołączyć do wrześniowych mamusiek? Jestem w pierwszej ciąży- 9 tc 4d. Na początku nie chciałam zapeszać i nie „mówiłam” głośno o ciąży.. poszłam wcześnie do ginekolog (5 tc) i mnie nastraszyla mocno, zebym nie nastawiała sie, ze bedzie dobrze, ponieważ nie widziała zarodka. Powiedziela, ze na 90% nie skończy sie tak jakbym chciała.. splakalam sie.. ale nie panikowałam, ponieważ wiedziałam ze jest wcześnie i może zarodka jeszcze nie byc widać.. ale jednak stres był „a moze jednak ma rację”. W 7 tc juz wszystko było w porządku - bobo z serduszkiem pozdrawiam wszystkie wrześniowe mamy
Elodia
Witaj :-) ja dzisiaj 9+2, także prawie równo idziemy :-) tez w pierszej wizycie w 5+4 mialam tylko pecherzyk, w 7+5 już dzidzi z bijącym swrduchem. Nastepna wizyta w najbliższy piątek ze wszystkimi wynikami badań już, to będzie 9+6 czyli w sumie prawie skonczony 10 tydzień :-)Hej Wszystkim czy można jeszcze dołączyć do wrześniowych mamusiek? Jestem w pierwszej ciąży- 9 tc 4d. Na początku nie chciałam zapeszać i nie „mówiłam” głośno o ciąży.. poszłam wcześnie do ginekolog (5 tc) i mnie nastraszyla mocno, zebym nie nastawiała sie, ze bedzie dobrze, ponieważ nie widziała zarodka. Powiedziela, ze na 90% nie skończy sie tak jakbym chciała.. splakalam sie.. ale nie panikowałam, ponieważ wiedziałam ze jest wcześnie i może zarodka jeszcze nie byc widać.. ale jednak stres był „a moze jednak ma rację”. W 7 tc juz wszystko było w porządku - bobo z serduszkiem pozdrawiam wszystkie wrześniowe mamy
Napisz od razu prywatną wiadomosc do @Paulina97 z prosbą o dołączenie do wątku zamkniętego :-) napisz jej swoj wiek, ktora ciąża, imię i przewidywany termin porodu :-)
reklama
Elodia
Paulina97Do której Pauliny? [emoji16]