reklama
Hej. Jak się czujecie? Ja od 5 tygodnia czuję się jakby czołg po mnie przejechał.. Teraz jestem w 10 tygodniu. Nadal mdli..
Aurorah
Fanka BB :)
Bardzo w kratkę dzisiaj miałam słabszy dzień, ale powoli chyba zaczyna iść ku lepszemu samopoczuciu. Musisz przetrwać i odpoczywać ile się daHej. Jak się czujecie? Ja od 5 tygodnia czuję się jakby czołg po mnie przejechał.. Teraz jestem w 10 tygodniu. Nadal mdli..
Ja też w kratkę.. Staram się spać na potęgę ale w nocy budzę się o 4tej rano i potem nie mogę zasnąć do rana a w którym tygodniu ciąży jesteś?Bardzo w kratkę dzisiaj miałam słabszy dzień, ale powoli chyba zaczyna iść ku lepszemu samopoczuciu. Musisz przetrwać i odpoczywać ile się da
Aurorah
Fanka BB :)
Miewałam takie noce że co godzinę się budziłam, później spałam w ciągu dnia lub bardzo wcześnie wieczór. Ja dzisiaj mam 11+3Ja też w kratkę.. Staram się spać na potęgę ale w nocy budzę się o 4tej rano i potem nie mogę zasnąć do rana a w którym tygodniu ciąży jesteś?
anka1988
Aktywna w BB
Też tak myślęDziewczyny forum prywatne nie zając, nie ucieknie ale nie fajnie że nie wszystkie na raz weszliśmy
Pewnie jutro się wszystko wyjaśni
To super.. Między nami 10 dni różnicy dziękuję serdecznie za wsparcie. Jeszcze wszystko ciężko do mnie dochodzi i jeszcze oswajam się z tą cała sytuacją. Miło było tutaj napisać. Dobrze jest się wspierać..Miewałam takie noce że co godzinę się budziłam, później spałam w ciągu dnia lub bardzo wcześnie wieczór. Ja dzisiaj mam 11+3
Też jestem w 10 tyg. i słabo się czuję. Mdłości niestety mam nadal i senność, takie wielkie, ogromne zmęczenie.Hej. Jak się czujecie? Ja od 5 tygodnia czuję się jakby czołg po mnie przejechał.. Teraz jestem w 10 tygodniu. Nadal mdli..
reklama
Ja dokładnie to samo.. Doskonale Cię rozumiem. Ale pocieszają mnie, że już niedługo będzie prawdopodobnie lepiej. Oby było..Też jestem w 10 tyg. i słabo się czuję. Mdłości niestety mam nadal i senność, takie wielkie, ogromne zmęczenie.