PaulinaMalina91
Fanka BB :)
narazie czekamyDziewczyny był założony w końcu wątek prywatny ja już się zgubiłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
narazie czekamyDziewczyny był założony w końcu wątek prywatny ja już się zgubiłam
własnie tego sie boje, ze nie mam wizyty przed prenatalnymi - a co jak dziecko bedzie za małe?Dziewczyny, ja już po wizycie, Bobo ma niecałe 3 cm, uderzeń 164, serduszko słyszałam ❤ może ciutkę za nisko kosmowka i podczas współżycia spokojnie, żeby nie doszło do krwawienia. Więc nie wiem, jak to wytrzymamy, ale wolę sobie nie dokładać kolejnych stresów ☺
Ja byłam ostatni raz w 6+5, także dziewczyny! U Was również będzie wszystko dobrze, mocno w to wierzę!
A, no i lekarz patrząc na wielkość Bobo, ocenił, że na prenatalne udać się dopiero między 12-19.03. 19.03 będzie to 14+0/14+1. Pytałam, czy to jednak nie za późno. On uważa, że podczas tych prenatalnych liczy się wielkość dziecka. I każde jest inne. W moim przypadku będzie odpowiednio, więc mu ufam. W tym czasie powiedział, że jest szansa na płeć już, dość duża
Jeżeli lekarz uzna, że będzie za male i na tej podstawie nie będzie mógł zrobić badań, na pewno wyznaczy Ci drugi termin, jakoś Cię wciśnie między inne pancjentki albo przed czy po innych.własnie tego sie boje, ze nie mam wizyty przed prenatalnymi - a co jak dziecko bedzie za małe?
Można będzie cienszą kurtkę powoli szykować [emoji3590]Istna wiosna w przyszłym tygodniu [emoji177][emoji177][emoji177]
Aa, możliwe że tak, mogą tylko dzwonić albo coś w tym styluA ja, że w covidzie nie chodzą po domach [emoji85]
Ja tak teraz mam, trochę mniej tego śluzu, ale tez mniej się ostatnio ruszam... jak dużo chodzę to i jest bardziej mokro... nie przejmowałabym się na zapas jesteśmy bliżej końca pierwszego trymestruOgólnie praktycznie od początku ciąży miałam dużo śluzu, a od jakiś 2-3 dni jest go bardzo mało, któraś też tak ma? Nie wiem czy się niepokoić :/
Ja tez praktycznie nie mam i to od początku ciąży. Pytałam oczysiscie gina i powiedział, że każda kobieta ma indywidualnieJa w ogóle nie mam od początku a wszystko super