First things first będzie cudnieMy też najpierw dziecko w planach potem ślub. Mieliśmy się pobrać w listopadzie 2020 a przygotowywaliśmy wszystko od... Września 2020 impreza na całe 26 osób noni odwołali. Czekam na jutrzejszą wizytę i jak będzie ok, to rezerwujemy termin na początek marca, bo potem w kieckę nie wejdę, a kupiłam w październiku także tego. Ciekawe, czy cyc wejdzie... Zresztą dziś rano śnił mi się mój ślub, miałam tłuste włosy więc ubrałam czapkę z pomponem, zgubiłam biały sweterek, więc ubrałam czarną marynarkę
reklama
Aurorah
Fanka BB :)
miewałam ale już mi przeszły były jakoś w okolicy 7-8 tygodniaMiewacie zawroty głowy?
Asju
Ja właśnie muszę widzieć jak mi się coś wbija bo inaczej słabo mi się robi mam odwrotnie niż większość ludzi na ziemi u mnie jest tez problem z przeczulicą skóry na plecach po operacji. Nawet jak mąż dotyka lekko moje plecy to jest dla mnie ciężkie do wytrzymania a sam prysznic i spływające woda po plecach to dla mnie trauma dlatego wybicie igły w kręgosłup dla mnie nie wchodzi w rachubę.Ale pomyśl o pozytywach ... nie ma ch...ja żebyś to zobaczyła choć byś nie wiem jak chciałaa czego oczy nie widzą ....
A zwykle pobieranie krwi mi nie przeszkadza mogę chodzić nawet codziennie
PaulinaMalina91
ja od paru dni mam,ale to od tego,ze szybciej nam krew płynieMiewacie zawroty głowy?
PaulinaMalina91
A czy rodząc SN tez ma się jakieś znieczulenie czy na żywca?
Aguś28
Aktywna w BB
tylko ja mam tak wczesnie czyli 11+5?
Ja mam prenatalne 15 marca czyli 12+6
alible
Gdzieś do 4-5 miesiąca na pewno. Znam pary, które się na niego zdecydowały przez brak miejsca w mieszkaniu i były zadowolone. My jednak od początku używaliśmy łóżeczkaa z innej beczki pytanie czy taki kosz Mojżesza może spokojnie zastąpić łóżeczko?
reklama
Martynax
ja mam Chicco babuhug i dla mnie to jest super sprawa. Córka na początku tylko w tym spała, nawet jak gotowałam to była koło mniea z innej beczki pytanie czy taki kosz Mojżesza może spokojnie zastąpić łóżeczko?