reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Nasz młody w tamtym roku dostał właśnie taką szklaną skarbonkę z której się nie da podbierać. Miał rozbić po roku. Jak rozbił i zliczył to miał 2200 😱😱😱 Ja tyle nawet na komunię nie dostałam. Ja nie potrafię oszczędzać ile mam tyle wydam.
Dlatego dobra jest taka z której nie podkradniesz, kiedyś miałam taką puszkę jak konserwę, teraz szklaną, i to tylko na wakacje,odkładam też w inny sposób a to idzie czy na remont,nowe auto,pralka itd
A kupiłaś w swoim obecnym rozmiarze?
Tak w brzuchu trochę miejsca ale nie wiszą nie zjeżdżają

Ja mam endokrynologa we wtorek i mam juz wyniki i jak tsh i ft4 super w normie po tym euthyroxie 25 tak jakieś przeciwciała ATG i ATPO mam ponad normę wiec juz jestem ciekawa co jeszcze mnie tu czeka 😭
Przeciwciała atg i atpo mam podniesione przy hasmimoto. Przy tej chorobie zawsze są w organizmie nawet jak się leczy 🙄

To ja moge wlasnie jesc rylko ryby owoce i slodycze. Miesa nie moge przelknac [emoji17]

P.s. odpalilam detektor tętna ale nic nie wykrywa jeszcze. Mam nadzieje ze wszystko ok. Dobrze ze we wtorek wizyta
Ja tez wlasnie kupilam sobie detektor, dokładnie to jakiś Jumper i nic prawie nie slychac. Dwa razy mi się udało, ale raz wyszło 128 a raz 138, to chyba za malo jak na ten tydzień (10+1). Ja tez mam nadzieję, że oki, tlumacze sobie, że przez mój tluszcz ciezko się przebić 😁

reklama
Ja mam endokrynologa we wtorek i mam juz wyniki i jak tsh i ft4 super w normie po tym euthyroxie 25 tak jakieś przeciwciała ATG i ATPO mam ponad normę wiec juz jestem ciekawa co jeszcze mnie tu czeka 😭
Podejrzewam, że pod kątem Hashimoto Cię bada. Często występuje przy niedoczynności tarczycy, ja niestety mam.

Do góry