Mama0303
Fanka BB :)
Tak dokładnie,myślałam że mi coś źle lekarz zaznaczyłja nawet nie wiem czy 100% ale za opakowanie wychodzi ok.30zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak dokładnie,myślałam że mi coś źle lekarz zaznaczyłja nawet nie wiem czy 100% ale za opakowanie wychodzi ok.30zł
Ja za opakowanie płace około 25-30 zł. Biorę 2 tabletki dziennie.Czy wy też płacicie duphaston 100%?
Teraz patrzę na paragon a tam 100
Pod frytki też się podpinam, w weekend jadłam zakręcone z maka, a we wtorek wyleciały domoweTez mam na frytki ochote ciagle
Cooo nie wiedziałamTeraz lepiej nie testować, bo jak czytałam o współżyciu w ciąży to było napisane żeby uważać podczas seksu oralnego żeby partner nie wdmuchiwał powietrza bo to niebezpieczne
Ja nie pamiętam kiedy byłam na nfz. Chyba z 10 lat temu. Zawsze prywatnie.. ZobaczymyNo zbiera się tego, ja mówię że byłby grosz na jakieś wakacje
Ja byłam na NFZ ale dała tylko na morfologie i grupę krwi i to to konkretnego lano więc nie skorzystałam
No właśnie to przez to chyba tezTo ma największą trauma z czasów, jak jako dziecko/nastolatka trenowałam akrobatykę sportową, mostek, jakieś fafarafa i dźwięki powietrza z pochwy... Jejku, jak mnie to stresowało.
To ja moge wlasnie jesc rylko ryby owoce i slodycze. Miesa nie moge przelknac [emoji17]Mnie tak samo odrzuciło od ryb [emoji1785][emoji1785]
a po czym Ci najbardziej skacze? Mi nigdy nie dobiło do 140 ale najwyższy jaki miałam to 130 i było to po domowym sushi (winię ryz po prostu ze tak długo musi siedziec w wodzie ) tak to po posiłku nie przekracza mi zazwyczaj 115/120 a często jest 95/100Ja po niektórych ciastach tez mam okkorzystam od czasu do czasu .
Dobra zbieram się do endokrynologa,mam blisko nie ma tam kolejek to mi szkoda ominąć wizytę, a czuje się dobrze