reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Ja bym zjadła placki ziemniaczane. Tylko frajera do tarcia potrzebuje[emoji1787]
Hahahaa wlansie to mnie powstryzmuje przed robieniem placków ziemniaczanych [emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787]

Chodzą za mną dzisiaj chipsy, oj chodzą.... Kusi mnie pacuzszka solonych.

reklama
Czyli nie mialas jeszcze wcale usg?!
Kurde no ja dzis mialam 2 min,musialam glowe wykrecic aby zobaczyc, ale serca nie uslyszalam,jedynie widzialam ze pika .takze jest ok i to najwazniejsze
Miałam jedno bo poszłam sobie prywatnie i będę juz tam chodzić. Wczoraj byłam na nfz ale też ostatni raz, bo tak jak Ty chciałam na badania skierowanie to dostałam tylko na: morfologie, toxo igm i igg i tsh. A prywatny mi zlecił tego z 7 pozycji. Więc resztę dopłace. Bo w nfz maja czas z tymi badaniami, tam na hiv its później chyba dawaja. ;)

Tez wstawiam datę :) super pomysł ! Wczoraj robiłam Pappe i niestety mam kod do sprawdzenia badania ale chyba nie będę zaglądać i dowiem się dopiero 24-go na USG! Ale to będzie stresujący dzień 😬😬😬
Też myślałam że mam termin na 4.09,bo tak mi aplikacja pokazuje, ale lekarz wpisał mi w karcie ciąży że mam na 02.09 z OM, więc zmieniłam sobie 😁😁

Miałam jedno bo poszłam sobie prywatnie i będę juz tam chodzić. Wczoraj byłam na nfz ale też ostatni raz, bo tak jak Ty chciałam na badania skierowanie to dostałam tylko na: morfologie, toxo igm i igg i tsh. A prywatny mi zlecił tego z 7 pozycji. Więc resztę dopłace. Bo w nfz maja czas z tymi badaniami, tam na hiv its później chyba dawaja. ;)
zależy,bo ja na te kiły HIV dostałam odrazu

NFZ to jest jakaś kpina. Aż się boję tych prenatalnych na NFZ. Na szczęście mam jeszcze termin prywatny późniejszy.. 🤔

Jak po gruzie. Przerzucili mnie do innego grupy bo byłam jedyną osobą która potrafila "normalnie" pisać. Jest ciężko normalnie szkoła jest 5 razy w tygodniu po 5h a prze covid 3x1, 5h więc szału nie ma
Ale super ze jest tam taka szkoła. Pamiętam jak mieszkałam w Austrii to sama sie uczyłam w domu niemieckiego...

reklama
Dasz mi proszę znać czy już wyłapało? Zastanawiam się nad zakupem tego samego, chciałam dzisiaj jechać po niego, mam rowno 11tc,ale boję się że nie znajdę serduszka i wpadnę w panike
a 11 tyd to mówisz 10+ coś czy jak to liczysz? Bo mi ginekolog powiedziała,ze mam operować skończonymi tygodniami 😄

Dam znać jak tylko zrobię 😄

Do góry