reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
No ale słuchaj Ty mialas przynajmiej usg na tej wizycie. Ja nfz wizyty jakos co 3 tyg. Ale co z tego jak pierwsze usg to badanie prenatalne? U innego Zresztą gościa :D
Czyli nie mialas jeszcze wcale usg?!
Kurde no ja dzis mialam 2 min,musialam glowe wykrecic aby zobaczyc, ale serca nie uslyszalam,jedynie widzialam ze pika .takze jest ok i to najwazniejsze.

Ja mam jutro położna I będzie cukier sprawdzać wiec chyba sobie odpuszczę żarcie dobroci dzisiaj bo mi wywali cukier pod sufit🤣 powiem Wam, że dzięki tej kiszonej rano byłam lekka jak pioreczko 🤣

reklama
Dzień dobry :)

@jjm86 trzymam za Ciebie kciuki zawsze, od "pierwszego wejrzenia" na tym forum 🥰 u mnie nic nowego, poza jednym "problemem", który opiszę poniżej 🙃

@helloitsmeanna myślę, że świetnie się sprawdzisz jako druga moderatorka 😍 wielkie dzięki za ten akces! :)

DZIEWCZYNY POMÓŻCIE :)
Jestem dzisiaj w 11+5. Biorę Femibion 1. Na opakowaniu jest napisane, że jest on dla wczesnej ciąży 1-12. tydzień. Femibion 2 jest od 13 tygodnia.
I ja już oszalałam. Czy 11+5 to jest końcówka 12 tygodnia, tj. jeszcze dwie tabletki ze starej paczki i zaczynam Femibion 2, czy jednak powinnam jeszcze następny tydzień brać Femibion 1 🤔 normalnie mam od rana zaćmienie mózgu. Help 🙃
Nie wiem jak to jest, ale też mam tak robić z moimi witaminami (prenatal) i ja robię tak, że 1 stosuję do końca 13 tygodnia (czyli 12+5), a potem od 13+0 będę stosować 2

Do góry