Słowo antybiotyk, w ciąży mnie przerażaNie przejmuj sie. Ja dostałam na to antybiotyk dopochwowy bez żadnych badań. Lekarz powiedział że to bardzo częste w ciąży.
reklama
ew_ew
Fanka BB :)
hhaha a powiedz coś więcej o tej szkole, do której chodzisz. Rozumiem, że to tam w Szwecji? Jak tam wygląda ich program edukacji? z ciekawościKuwa.. Wracam ze szkoły, dzwoni M I mówi.. "Aga zapomniałem Ci powiedzieć mamy szczury w domu.... jakie kuwa szczury.. No szczury I do tego zezarły ostatnią czekoladę... Ale papier wyrzuciły chociaż.. Palant.
Monika231
Zaangażowana w BB
Ja na dzisiaj zrobiłam surówkę z kiszonej kapusty, co prawda połowę miski już zjadłam, tylko zapomniałam że na obiad wyciągnęłam bigosJa żem żarła wczoraj rybe I ta surówkę z kiszonej z jabłkiem
Mama0303
NieźleKuwa.. Wracam ze szkoły, dzwoni M I mówi.. "Aga zapomniałem Ci powiedzieć mamy szczury w domu.... jakie kuwa szczury.. No szczury I do tego zezarły ostatnią czekoladę... Ale papier wyrzuciły chociaż.. Palant.
Mój mi dziś wysłał zdjęcie z oddziału szpitalnego z dopiskiem przywieź mi rzeczy
Oczywiście nie odbierał, napisał zadzwonię za chwilę
Jaja sobie zrobił,był zawieść jakieś dokumenty
Mango94
Mam dokładnie to samo, na dodatek jestem peskatarianka (wegetarianka, która je ryby i owoce morza tak w skrócie ). Lubię ryby, ale teraz w ciąży tak mnie odpycha od ryb, a ich zapach w sklepie wola o pomstęTo samo u mnie. Teraz ryby mi śmierdzą niemiłosiernie, a wcześniej bardzo lubiłam
0Asiak0
A gdzie Ci pokazuje to tętno? Mam ten sam od przyjaciółki i widać nie do końca ogarnelam hahha. Myśle ze tętno nawet 140 jest okJa mam ten detektor i polecam. Można sobie zapisywać wykresy i podsłuch w aplikacji. Na instrukcji pisze, ze można używać od 12 tygodnia, ale jak zobaczyłam, ze już podsluchujecie to go uruchomiłam i udało mi się pare razy złapać dzisiaj 9+4. Ale pokazuje, ze tętno w granicach 140, to nie za mało?
Wcześniej śledzie mogłam jeść codziennie a teraz na sama myśl o innych rybach i mięsie na razie mogę zapomnieć kupiłam kwas dha cóż mi pozostałozazdroszczę,ze możesz jeść ryby mnie od nich tak odrzuciło,ze zapomnij,ze kęs do buzi wezmę pozostają mi tylko kwasy dha
reklama
Andzia23
Kocham ogórkowąU mnie dzisiaj wjechała ogórkowa, zjadłam jedna miskę i zaczyna się praca jelit... nje wiem, czy to był dobry pomysł przed jutrzejsza wizyta u gine