Aurorah
Fanka BB :)
a spoko też do niej napisałam pospolite ruszenieJa napisalam do administratorki. Od niej była wiadomość powitalna po założeniu konta.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a spoko też do niej napisałam pospolite ruszenieJa napisalam do administratorki. Od niej była wiadomość powitalna po założeniu konta.
Serio mialam ale usunęłam nie potrzebuje goNo co Ty!!
Serio? Ale. Zawsze możesz utworzyć jakiś es fake owy profil. Chyba?Nie mam fb
Yeah! I zaraz będzie wątek!a spoko też do niej napisałam pospolite ruszenie
@Cantosowa już ogarnęła szefową wszystkich szefow, teraz trzeba czekaćto by musiała nam powiedzieć Paulina97 ja nie wiem kto tu jest szefem wszystkich szefów
Szczerze ci powiem że dobrze mi bez fb ❤Serio? Ale. Zawsze możesz utworzyć jakiś es fake owy profil. Chyba?
Utworzyłam grupę " taka tam pod przykrywka ". Bez pl liter. Czy któraś z was może.speobowac znaleźć i dołączyć?? Poznacie grupę po zdjęciu w tle specjalnie tymczasowo dałam taka sama fote co mam tutaj w awatarze.
ja ją też spamuję tym pytaniem może to faktycznie przyśpieszy@Cantosowa już ogarnęła szefową wszystkich szefow, teraz trzeba czekać
Hmm mnie Google Internet y poprowadziły wpierw tutaj kiedy szukałam jakiekolwiek. Grupy dla wrześniowych mam. Wydaje mi się że zamknięta grupa jest bezpiecznym rozwiazaniemJa napisałam do aniaslu ( Ania ślusarczyk). Paulina miała przesłać w poniedziałek listę i cisza. FB zbyt dużo podpowiedzi wrzuca, od razu pół świata się dowie.
Da się normalnie wyszukać Twoją grupę na fbHmm mnie Google Internet y poprowadziły wpierw tutaj kiedy szukałam jakiekolwiek. Grupy dla wrześniowych mam. Wydaje mi się że zamknięta grupa jest bezpiecznym rozwiazaniem