Ja będę zażywała od drugiego trymestru, zażywam prenatal i w zestawie od drugiego trymestru są witaminy plus DHADziewczyny czy zażywacie kwasy DHA ? Czytałam gdzieś ze zalecany jest od II trymestru ale czy można brać szybciej ?
reklama
Będzie_dobrze
Fanka BB :)
Mój człowiek, to się ostatnio tak pokazał mamusi. Że tak powiem, z drugiej strony
Mnie właśnie odrzuciło od ryb wiec może czas zacząć braćNie biorę, jadam ryby i owoce morza, wprowadzę w 2. trymestrze, tak jak mówią zalecenia.
Tez właśnie biorę wszystko osobno, kwas foliowy jod i wit d3 ale chyba zacznę tez dha bo moja dieta nie jest ostatnio bogata w rybyNa pewno można, ja w ogóle mam suplementację ułożona przez dietetyka klinicznego i biorę wszystko oddzielnie od sierpnia. W tym duża dawkę DHA, wiec na pewno nie zaszkodzi
Asju
Jaki już duży ewidentnie nie miał ochoty witać się z mamusiąMój człowiek, to się ostatnio tak pokazał mamusi. Że tak powiem, z drugiej strony
Zobacz załącznik 1239299
Będzie_dobrze
Albo po mamusi nie lubi zdjęćJaki już duży ewidentnie nie miał ochoty witać się z mamusią
PaulinaMalina91
A gdzie wyszukujesz tętna bobo?Ja mam taki sprzęt i byłam bardzo zadowolona [emoji846]Zobacz załącznik 1239300Zobacz załącznik 1239303
Będzie_dobrze
Ja biorę od początku omega med Optima forte, bo tak mi gin zaleciła. Drogie dziadostwo, ale ma wszystko: kwas foliowy, witaminę D3, jod, dha 600 mg. W necie można kupić za 60zł ale w niektórych aptekach nawet 90 na początku jadłam bardzo dużo ryb, bo miałam smaka, teraz całkowity odrzut na samą myślMnie właśnie odrzuciło od ryb wiec może czas zacząć brać
Tez właśnie biorę wszystko osobno, kwas foliowy jod i wit d3 ale chyba zacznę tez dha bo moja dieta nie jest ostatnio bogata w ryby
maghegg
Mam. Opcje kupienia tego za grosze. Właściwie już zdecydowałam tylko zastanawiałam się co za. Różnica między nimi. Oba są sonoline c tyko inny kolor.Ja mam taki sprzęt i byłam bardzo zadowolona [emoji846]Zobacz załącznik 1239300Zobacz załącznik 1239303
Właśnie i napisz gdzie szukasz tętna.
Załączniki
reklama
ja biorę, a jestem w 8+4 - mama dha premium plusDziewczyny czy zażywacie kwasy DHA ? Czytałam gdzieś ze zalecany jest od II trymestru ale czy można brać szybciej ?