Będzie_dobrze
Fanka BB :)
A któraś ma prenatalne w tym tygodniu? Ja idę w sobotę i chciałabym do tego czasu poznać kilka dobrych historii
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jezu znam topies mam wrazenie czasem jest bardziej absorbujący niż dzieckoMalego dziecka co wczesnie budzi, jak co niektore dziewczyny nie mam (jeszcze), ale za to pies nas obudził po 5 bo mu się wyjść chcialo a pitem z zabawkami latal i nam spac nie dawal [emoji2959] jeszcze w dodatku nie bylo sensu się kłaść spac bo młodą na zdalne lekcje trzeb abyło obudzić. Będę dzisiaj jak jakieś zombie chyba.
Mam to samoPięknie macie brzuszki babeczki. To u mnie to raczej wzdęcia narazie tylko . Miłego dzionka
To ja mam chyba szczęście bo mój to do 10 potrafi gnić, a jak pada to zapomnij o spacerach. Siku pod klatka i wio do domuO jezu znam topies mam wrazenie czasem jest bardziej absorbujący niż dziecko
Ojaaa zazdro. Ja mam 3 miesięcznego pieska także na razie straszny łobuz i jeszczcze w domu się załatwiaTo ja mam chyba szczęście bo mój to do 10 potrafi gnić, a jak pada to zapomnij o spacerach. Siku pod klatka i wio do domu
Mój ma 7 miesiecy dopiero [emoji23] może to dlatego jeszcze pstro w głowie.O matko ale ja mam dobrze ze swoim pieskiem, idzie siusiu dopiero jak młodego do szkoły odwiozę i nie przebiera łapkami że mu się siku chce [emoji106]