E
Ewka34
Gość
A to moj bebek sorry że w gatkach żeby nie było to go ciut wciągnęłam tzn tyle ile mogłam ile
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sraty pierdatypiekna jesteś i koniec kropka !!!! A jak nie zgadzasz się to chodź na bitwę na gołe klaty i zobaczymyOj kochana uwierz mi że nie [emoji23]bez makijażu straszę.. mam mega blizny po trądzikowe i kupę innych kompleksów ale dziękuję za miłe słowa [emoji7]
Ojaaaaaa jaki duży już !!! Który to tydzień ?A to moj bebek sorry że w gatkach żeby nie było to go ciut wciągnęłam tzn tyle ile mogłam ileZobacz załącznik 1239155
Aaaa i Ty masz taki ładny okrągły cały a ja mam dolA to moj bebek sorry że w gatkach żeby nie było to go ciut wciągnęłam tzn tyle ile mogłam ileZobacz załącznik 1239155
Pacne Cię zaraz, nie wyliczaj swoich "wad" Jak ktoś prawi Ci komplement. Sorki, ale strasznie mnie to rusza, że my kobiety nie umiemy przyjąć komplementu tylko zawsze cośOj kochana uwierz mi że nie [emoji23]bez makijażu straszę.. mam mega blizny po trądzikowe i kupę innych kompleksów ale dziękuję za miłe słowa [emoji7]
10+2 wg apki a wg usg 10+4Ojaaaaaa jaki duży już !!! Który to tydzień ?
Krowa to cyc ma wielki . Twój też jest ładny, nie znasz sięJak tak patrzę na kobiety to mają śliczne te brzuszki,że tak nazwę, prawidłowe.. Mój był zawsze jak u krowy wielki i taki inny niż wasze nigdy np pępka nie mialam wystajacego
To tylko profilAaaa i Ty masz taki ładny okrągły cały a ja mam dol
Tylko wystający
Hyhyhyhy ❤❤❤ cyce też są wielkieKrowa to cyc ma wielki . Twój też jest ładny, nie znasz się