AgnesSweden
Fanka BB :)
Ewa wali rybyA mnie zupy odpychają.. A Kocham zupy W ogóle warzywa mnie odpychaja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewa wali rybyA mnie zupy odpychają.. A Kocham zupy W ogóle warzywa mnie odpychaja
To będzie mój pierwszy raz, więc jaram się podwójnieDokładnie. Nie mogę sie juz doczekać mojego przesiadywania na tarasie Ciekawa jestem jak ogród bedzie wyglądał po zimie
Wolę męża walić,albo wolę jak on to robi w sumieEwa wali ryby
Swoją drogą myślałam że mi przszlo ale nieeee.. W pracy obowiązkowo puszka makreli ,a po pracy śledzik na razEwa wali ryby
MniamMusiał przynieść... Dziś tłusty wtorek w SE
Dlatego ja mam te drugie 13+4 a pierwsze 12+3Ja się zastanawiam właśnie, też mam na NFZ, ale w 11 +4, a drugie prywatnie na 12+2, i nie wiem co robić.
Ale akurat u mnie z NFZ babka ma dobre opinie. Ale jakoś tak wewnętrznie się boję, że jak nie zapałce to nie będzie szczegółów, no i że za wcześnie.
Super!!!! ❤❤❤❤ przynajmniej jesteś spokojnaDziewczyny! Wyciagnełam swojego mini Dopplera z poprzednich ciąż i słyszałam serduszko ❤ trochę się naszukałam, ale nawet moje dzieciaki posłuchały ale ze mnie napięcie zeszło a nie spodziewałam się, że coś usłyszę
Ja robię screena ekranu i wrzucam bez problemu i bez dodatkowych przeróbekDodałabym zdjęcie, ale nie umiem przyciąć za dużego pliku