reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Mam się martwić ta przejrzystością moczu i pH?

Załączniki

• IMG_0639.jpg
    IMG_0639.jpg
    137,4 KB · Wyświetleń: 65
Odnośnie moczu mi wyszły liczne bakterie i pasma śluzu. Lekarz zalecił pobrać go jeszcze raz. Po drugim badaniu są pojedyncze. Dostałam zalecenie przez 2 tygodnie 2x1Femisept Uro to jest jakiś suplement bez recepty. Do tego sama sobie kupiłam sok z 100% żurawiny i piję go kilka razy dziennie plus jem suszoną żurawinę. Mam nadzieję, że to przegna te bakterie na amen.

U mnie to norma, teraz mam świeże wyniki i tak samo Pasma śluzu bardzo liczne bakterie dość liczne
Pomimo że przed pobraniem się podmywam i łapie środkowy strumień
Masz antybiotyk? Czy to bezpieczne dla malucha ? Bo jak to wygooglowałam to pisze „ zagrożenie życia dla matki i dziecka” brrr ten doktor googl. Dobrze że jutro lekarz.

Masz antybiotyk? Czy to bezpieczne dla malucha ? Bo jak to wygooglowałam to pisze „ zagrożenie życia dla matki i dziecka”
brrr ten doktor googl. Dobrze że jutro lekarz.

🤦 Dziewczyno odstaw google, bo to tylko stres przynosi. Zapytaj jutro lekarza. Gdyby to było coś bardzo groźnego to zadzwoniliby z laboratorium... Spokojnie. Ostatnio do mojego narzeczonego dzwonili, kiedyś do siostry,że ma z dzieckiem natychmiast do szpitala jechać, także spokojnie, wasze życie nie jest zagrożone :-)

Który jestes tydzień? Zaczynam się zastanawiać czy ze mną wszystko ok, jestem w 8 +3 i brzuch mam tylko pod koniec dnia ale to przed wzdęcia. Ważyłam 59, ważę 60 i nic się póki co nie zmienia 🤔🙄 chodzę w normalnych spodniach
Ja 10 tydzień zaczęłam dziś dalej w swoich spodniach. No stress🙃

reklama
Do góry