PaulinaMalina91
Fanka BB :)
Dziewczyny poratujcie,
Jaki lek na zapalenie pęcherza?
Jaki lek na zapalenie pęcherza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli mdłości minęły? Ja mam cały czas ;( jestem wypruta z sił ;(Ja odwrornie, dzis w koncu nie mam kluchy w żołądku i az mam ochote sie kawy napić! A nie pije od miesiąca... oby tak zostało
U mnie to norma, teraz mam świeże wyniki i tak samo Pasma śluzu bardzo liczne bakterie dość liczneDziewczyny wyszły mi w moczu „dość liczne bakterie” ktoś tak miał?
I pasma śluzu
Masz antybiotyk? Czy to bezpieczne dla malucha ? Bo jak to wygooglowałam to pisze „ zagrożenie życia dla matki i dziecka” brrr ten doktor googl. Dobrze że jutro lekarz.U mnie to norma, teraz mam świeże wyniki i tak samo Pasma śluzu bardzo liczne bakterie dość liczne
Pomimo że przed pobraniem się podmywam i łapie środkowy strumień
Masz antybiotyk? Czy to bezpieczne dla malucha ? Bo jak to wygooglowałam to pisze „ zagrożenie życia dla matki i dziecka”
brrr ten doktor googl. Dobrze że jutro lekarz.
Ja 10 tydzień zaczęłam dziś dalej w swoich spodniach. No stressKtóry jestes tydzień? Zaczynam się zastanawiać czy ze mną wszystko ok, jestem w 8 +3 i brzuch mam tylko pod koniec dnia ale to przed wzdęcia. Ważyłam 59, ważę 60 i nic się póki co nie zmienia chodzę w normalnych spodniach
Tak wynik masz okej, ale w razie czego norma w ciąży to nie 99 a 92 (w ciąży są inne wytyczne).Dziewczyny glukoza wyszła mi 87 czyli ok bo widziałam że norma do 99