E
Ewka34
Gość
Dziecko demon ❤❤❤❤ zobaczcie te oczy i nos
a tu normalnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Suuuper wiadomość, który masz tydzień?Dzidzia ma 3.7 cm wszystko jest Oki ,serducho bije jak szalone ❤ książeczka założona następny termin 2.03 ❤ zdjęcie dam później bo jestem w pracy ❤
ale pamiątkę będziecie mieć . To chyba będzie mały Denis rozrabiakaDziecko demon ❤❤❤❤ zobaczcie te oczy i nos Zobacz załącznik 1239009 a tu normalnie Zobacz załącznik 1239010
Dzis nie mam kompletnie , ale nie ciesze sie jeszcze, bo moze to cisza przed burząCzyli mdłości minęły? Ja mam cały czas ;( jestem wypruta z sił ;(
Wg usg 10+4Suuuper wiadomość, który masz tydzień?
Koło 17 idzie spać? Ale tak na noc już? Toz to Anioł nie dzieckoDzis nie mam kompletnie , ale nie ciesze sie jeszcze, bo moze to cisza przed burzą
Ale senna zaczynam sie teraz robić, jeszcze godzinka i mloda idzie sie kapac,kolo 17 spac i ja sie tez klade, po tym dzisiejszym maratonie z polamanym wozkiem mam dosc
U mnie to norma, teraz mam świeże wyniki i tak samo Pasma śluzu bardzo liczne bakterie dość liczneDziewczyny poratujcie,
Jaki lek na zapalenie pęcherza?
Tez miałam bakterie dostałam antybiotyk i po ponownym pobraniu moczu i posiewie okazało się ze mam bakterie jakaś dlatego od wczoraj jestem na antybiotyku Amotaks (na ulotce są info o stosowaniu w ciąży wiec chyba nie jest szkodliwe bardziej niż te bakterie) W każdym razie nie ma co olewać tych bakterii lekarka mówiła, ze to ponoć „popularne” wśród ciężarnych.Pomimo że przed pobraniem się podmywam i łapie środkowy strumień