reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Dziecko demon 😂😂😂❤❤❤❤ zobaczcie te oczy i nos 😂😂
IMAG1296.jpg
a tu normalnie
IMAG1295.jpg

reklama
Czyli mdłości minęły? Ja mam cały czas ;( jestem wypruta z sił ;(
Dzis nie mam kompletnie , ale nie ciesze sie jeszcze, bo moze to cisza przed burzą 😬
Ale senna zaczynam sie teraz robić, jeszcze godzinka i mloda idzie sie kapac,kolo 17 spac i ja sie tez klade, po tym dzisiejszym maratonie z polamanym wozkiem mam dosc 😏

Dzis nie mam kompletnie , ale nie ciesze sie jeszcze, bo moze to cisza przed burzą 😬
Ale senna zaczynam sie teraz robić, jeszcze godzinka i mloda idzie sie kapac,kolo 17 spac i ja sie tez klade, po tym dzisiejszym maratonie z polamanym wozkiem mam dosc 😏
Koło 17 idzie spać? Ale tak na noc już? Toz to Anioł nie dziecko 🤣

Wczoraj poczułam się lepiej, to dla odmiany dziś obudilam się z zabetonowanym nosem, wierząc w to, że nieleczony katar trwa 7 dni to akurat na prenatalne w przyszłym tygodniu się wyrobię więc może mnie nie wygonią ze szpitala...

Mdłości, powiem wam, że myślałam, że mijają, ale jest gorzej i gorzej. Doszło obrzydzenie zapachów i odrzut od coli :-( wprowadzam nową broń, dużo wody z imbirem. Jeśli to nie minie, to zwolnienie będzie znacznie szybciej niż w maju. Ciekawe, co powie USG w piątek, może rzeczywiście jest tam drugi bobo i dlatego tak mnie trzyma. 🤩 właśnie sprawdziłam, że jutro kończę 10. tydzień. Yeah!

Dziewczyny poratujcie,
Jaki lek na zapalenie pęcherza?
U mnie to norma, teraz mam świeże wyniki i tak samo Pasma śluzu bardzo liczne bakterie dość liczne
Pomimo że przed pobraniem się podmywam i łapie środkowy strumień
Tez miałam bakterie dostałam antybiotyk i po ponownym pobraniu moczu i posiewie okazało się ze mam bakterie jakaś dlatego od wczoraj jestem na antybiotyku Amotaks (na ulotce są info o stosowaniu w ciąży wiec chyba nie jest szkodliwe bardziej niż te bakterie) W każdym razie nie ma co olewać tych bakterii :( lekarka mówiła, ze to ponoć „popularne” wśród ciężarnych.

reklama
Co do wózka to tak słuchając wielu koleżanek, każda narzekała na spacerówkę z zestawu 2czy3w1 i kończyło się kupnem spacerówki osobno, także ja wpadłam na genialny pomysł kupna wózka 1w1, samej gondoli, tylko, że okazało się, że wybór w tych wózkach jest bardzo skąpy, jedyny jaki mi się podoba to Riko Molla :)

Do góry