m.am
Fanka BB :)
[emoji45]tak mi przykro [emoji853] [emoji45]Ehh...Serduszko nie bije...
Trzymaj się dzielnie [emoji853]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji45]tak mi przykro [emoji853] [emoji45]Ehh...Serduszko nie bije...
Bardzo mi przykro Agnieszko.. Trzymaj sie. Mam nadzieję że znajdziesz wsparcie w mężu.Serduszko nie bije...
Trzymaj się kochanaSerduszko nie bije...
Strasznie mi przykro trzymaj się..Serduszko nie bije...
Nawet sobie tego nie wyobrażam dół na maksa jakiś teraz będzie, trzymaj się jakoś...Serduszko nie bije...
Dajcie sobie czas.... Jeszcze kiedyś zaświeci dla was słoneczko.Nie wiem.dziewczyny co dalej. Mam pustkę w głowie. Nie mam pojęcia czy dalej próbować. Trzy razy pod rząd strzał w łeb....
Nie wiem.dziewczyny co dalej. Mam pustkę w głowie. Nie mam pojęcia czy dalej próbować. Trzy razy pod rząd strzał w łeb....
A który to tydzień?Nie wiem.dziewczyny co dalej. Mam pustkę w głowie. Nie mam pojęcia czy dalej próbować. Trzy razy pod rząd strzał w łeb....