Moja fasolinka miała w piątek 4,5 cm, wtedy było 11+2 prenatalne mam w poniedziałek, to będzie 12+5Podobno najlepiej zrobić prenatalne, gdy fasolka ma min 4,5 cm. Mam nadzieję, że moja nadrobiła to pół cm w tydzień
reklama
Agnieszka19m
Fanka BB :)
Nie mam.dobrych wieści. Jak kurw.a można mieć takiego pecha???? Dla pewności mam zrobić bhcg i w poniedziałek przyjść. Jeśli nic się samo nie zacznie to szpital. Chyba jestem jakaś przeklęta
Elodia
Co się dzieje? :-(Nie mam.dobrych wieści. Jak kurw.a można mieć takiego pecha???? Dla pewności mam zrobić bhcg i w poniedziałek przyjść. Jeśli nic się samo nie zacznie to szpital. Chyba jestem jakaś przeklęta
Agnieszka19m
Serduszko nie bije...
Elodia
Jeezu [emoji24]Serduszko nie bije...
Aż mi łezka w oku stanęła bo sama orzez to przechodziłam 3 lata trmu [emoji24] a ktory masz teraz tydzień?
Tak mi przykro może to jakaś pomyłka, może jeszcze zdarzy się cudSerduszko nie bije...
U
użytkownik lu
Gość
Ja tez ide dwa razy, jedno na nfz 12+3 i drugie prywatnie 13+4, ja bym poszla na ten pozniejszy termin u Ciebie, bo faktycznie maly odstęp czasuDziewczyny, mam problem.
Ponieważ zapisano mnie na badania prenatalne na
11.03 - 11+5
A ja awaryjne zapisałam się jeszcze do kogoś innego na
15.03 - 12+2
To czy mogę zrobić w tak krótkim odstępie czasu te dwa badania?
Zapewne zdecyduje się na jedno, ale nie wiem...zapisałam się awaryjnie jakby coś wypadło lekarce czy coś, a teraz myślę czy nie warto sprawdzić u dwóch..
U
użytkownik lu
Gość
Baaardzo mi przykroSerduszko nie bije...
Marcelina007
Tak mi przykroSerduszko nie bije...
reklama
Aurorah
Współczuję tak mi przykro... ja tego kompletnie nie rozumiem czemu takie rzeczy spotykają osoby które tak bardzo pragną tego dziecka... trzymaj się dzielnie chociaż nawet nie umiem sobie wyobrazić jakie to musi być trudne....Serduszko nie bije...