reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Hejka, przestałam w ogóle wchodzić na forum, bo dużo się dzieje i zapomniałam o tym :D
Dolegliwości mnie powoli puszczają, bo w sumie to już 12 tydzień się zaczyna (11+1), senna jestem, libido jak na sterydach 😂, jem normalnie, mdłości póki co nie ma, piersi bolą i brzuch ciągnie.
Jutro mam wizytę w LuxMedzie, samo USG, a w poniedziałek prywatnie lecę na PAPPA i USG genetyczne ✊🏻
Kupiliśmy z mężem sobie dopplera i słuchamy serduszka dzidzi 💞 tak mnie to uspokaja 😭
ja też tygodniowo jestem tak ja ty ale serduszka nie mogłam znalesc

reklama
Ja wchodzę jeszcze w spodnie a też mam z wysokim stanem ale najwygodniej to mi w sukienkach, tylko rajstopy by sie przypadało jakieś mniej opinające kupic :D

Dziewczyny, mam problem.
Ponieważ zapisano mnie na badania prenatalne na
11.03 - 11+5
A ja awaryjne zapisałam się jeszcze do kogoś innego na
15.03 - 12+2
To czy mogę zrobić w tak krótkim odstępie czasu te dwa badania?
Zapewne zdecyduje się na jedno, ale nie wiem...zapisałam się awaryjnie jakby coś wypadło lekarce czy coś, a teraz myślę czy nie warto sprawdzić u dwóch..

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, mam problem.
Ponieważ zapisano mnie na badania prenatalne na
11.03 - 11+5
A ja awaryjne zapisałam się jeszcze do kogoś innego na
15.03 - 12+2
To czy mogę zrobić w tak krótkim odstępie czasu takie badania?
Zapewne zdecyduje się na jedno, ale nie wiem...
Ja bym poszła na jedno i wybrałabym termin 15.03 sama idę na USG prenatalne w 12+1

reklama
Podeszły wiek,hehe,dobre[emoji16]
Ja urodzę jako 41 latka [emoji6] to już hyba wiek starczy [emoji16]
Czasem dopada mnie lekka panika jak pomyślę jak to będzie,ale mój M jest oszalały na punkcie tego nienarodzonego brzdąca więc nie ma co jakoś to będzie [emoji3]

Ostatnio przeczytałam, ze podobno to się nazywa ciąża geriatryczna-taka po 35 rż [emoji23] także może powinnysmy tu jakiś geriatryczny wątek założyć [emoji23]

Do góry