reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Ma prawo jak najbardziej. Mnie tez czasami coś zakłuje, czy zaboli, a mam dzisiaj też 8+2. Na poczatku to oczywiscie pobolewalo mocniej i wiecej, teraz jak cuzję jakies pobolewanie w podbrzuszu, to raczej stawiam na jelita [emoji23] a jajniki czy wiezadla macicy to juz rzadziej.
Dzięki. Czytając to co piszą w necie to człowiekowi aż się odechciewa... :(

reklama
Ja się dzisiaj czuję jak noworodek, na przemian spać, jeść i siku 😂 chyba to spożywanie żurawiny gna mnie co chwilę do WC. Ma ona działanie oczyszczające drogi moczowe ale nikt nie mówił, że się po tym biega co chwilę 😂 Ogólnie to ja dzisiaj też mam kiepski dzień chyba coś faktycznie wisi w powietrzu.

Ja tez mam zamiar wziasc się ostro za siebie. To moja druga ciąża i tak myślę, że ostatnia. Zawsze chciałam mieć dwoje dzieci 😊. Chcę zejść z wagi raz a porządnie. Zwłaszcza, że świadomość o przyszlej cukrzycy mnie przeraża. Wiadomo nadwaga swoje robi. Nie mam dużo ale te 5kg jest mnie wiecej niż powinno 😁

Ja tez mam zamiar wziasc się ostro za siebie. To moja druga ciąża i tak myślę, że ostatnia. Zawsze chciałam mieć dwoje dzieci 😊. Chcę zejść z wagi raz a porządnie. Zwłaszcza, że świadomość o przyszlej cukrzycy mnie przeraża. Wiadomo nadwaga swoje robi. Nie mam dużo ale te 5kg jest mnie wiecej niż powinno 😁
Dziewczyny, powiem Wam coś, zanim zaszłam w ciążę i myślałam w ogóle o macierzyństwie mówiłam sobie: na pewno szybko wrócę do formy, wezmę się za siebie na 100%, a teraz dla mnie najważniejsze jest to, żeby dziecko było zdrowe. Żebym ja umiała się odnaleźć w macierzyństwie, a reszta sama przyjdzie. Spacery, niedojadanie przy dziecku 🤔😅, karmienie piersią (mam nadzieję) :)

Ja się dzisiaj czuję jak noworodek, na przemian spać, jeść i siku 😂 chyba to spożywanie żurawiny gna mnie co chwilę do WC. Ma ona działanie oczyszczające drogi moczowe ale nikt nie mówił, że się po tym biega co chwilę 😂 Ogólnie to ja dzisiaj też mam kiepski dzień chyba coś faktycznie wisi w powietrzu.
Ewidentnie coś musi być, bo ja też umieram. Non stop czuje sie na 🤮, jeść ledwo co mogę. Głowa boli, chodzę taką snieta. Męża nie będzie 1.5 tygodnia 😪

reklama
Do góry