Dzięki. Czytając to co piszą w necie to człowiekowi aż się odechciewa...Ma prawo jak najbardziej. Mnie tez czasami coś zakłuje, czy zaboli, a mam dzisiaj też 8+2. Na poczatku to oczywiscie pobolewalo mocniej i wiecej, teraz jak cuzję jakies pobolewanie w podbrzuszu, to raczej stawiam na jelita [emoji23] a jajniki czy wiezadla macicy to juz rzadziej.
reklama
Aurorah
Fanka BB :)
Ja się dzisiaj czuję jak noworodek, na przemian spać, jeść i siku chyba to spożywanie żurawiny gna mnie co chwilę do WC. Ma ona działanie oczyszczające drogi moczowe ale nikt nie mówił, że się po tym biega co chwilę Ogólnie to ja dzisiaj też mam kiepski dzień chyba coś faktycznie wisi w powietrzu.
Dalam
Ja tez mam zamiar wziasc się ostro za siebie. To moja druga ciąża i tak myślę, że ostatnia. Zawsze chciałam mieć dwoje dzieci . Chcę zejść z wagi raz a porządnie. Zwłaszcza, że świadomość o przyszlej cukrzycy mnie przeraża. Wiadomo nadwaga swoje robi. Nie mam dużo ale te 5kg jest mnie wiecej niż powinno
Agnieszka19m
Siedzę przed gabinetem i nie wiem co mam myśleć.....
Dziewczyny, powiem Wam coś, zanim zaszłam w ciążę i myślałam w ogóle o macierzyństwie mówiłam sobie: na pewno szybko wrócę do formy, wezmę się za siebie na 100%, a teraz dla mnie najważniejsze jest to, żeby dziecko było zdrowe. Żebym ja umiała się odnaleźć w macierzyństwie, a reszta sama przyjdzie. Spacery, niedojadanie przy dziecku , karmienie piersią (mam nadzieję)Ja tez mam zamiar wziasc się ostro za siebie. To moja druga ciąża i tak myślę, że ostatnia. Zawsze chciałam mieć dwoje dzieci . Chcę zejść z wagi raz a porządnie. Zwłaszcza, że świadomość o przyszlej cukrzycy mnie przeraża. Wiadomo nadwaga swoje robi. Nie mam dużo ale te 5kg jest mnie wiecej niż powinno
Aurorah
Trzymaj się kochana! myśl tylko pozytywnie inaczej być nie może!!Siedzę przed gabinetem i nie wiem co mam myśleć.....
Będzie dobrze!Siedzę przed gabinetem i nie wiem co mam myśleć.....
Ewidentnie coś musi być, bo ja też umieram. Non stop czuje sie na , jeść ledwo co mogę. Głowa boli, chodzę taką snieta. Męża nie będzie 1.5 tygodniaJa się dzisiaj czuję jak noworodek, na przemian spać, jeść i siku chyba to spożywanie żurawiny gna mnie co chwilę do WC. Ma ona działanie oczyszczające drogi moczowe ale nikt nie mówił, że się po tym biega co chwilę Ogólnie to ja dzisiaj też mam kiepski dzień chyba coś faktycznie wisi w powietrzu.
Będzie dobrze, na pewno! Daj znać od razuSiedzę przed gabinetem i nie wiem co mam myśleć.....
reklama
Agnieszka19m
Nogi drżą, ręce drżą, cała się trzęsę