reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Będzie czytane 😁
20210215_175002.jpg

reklama
Czytałam że to chodzi o. Rozmiar glowkowo-posladkowa zarodka musi się mieścić w jakiś tam limitach żeby badanie było miarodajne. I przy prawidłowo przebiegającej ciąży przypada to na. Ok11 - 14tydzien ciąży.
Tak, ja wiem że między 11 a 14, z tym że jak czytam jakie terminy poddajecie to większość z was idzie w 12 tygodniu, potem sporo w 11, a w 13 to chyba tylko ze trzy 🤔

Rozumiem cie mój młody odmówił ssania jak skończył miesiąc ciężko było go przystawić. Płakałni krzywil. Się. Zaczęłam ściągać z butelki pił az Milo...

I tak do skończenia przez niego 11ms witrdy powiedziałam dość.

Podziwiam, naprawdę :) mnie to zepsuło całkowicie ten początek macierzyństwa, który miał być taki magiczny. Mam nadzieje, że teraz sobie odbije ;)

Scaiagalas pokarm 6ms? Witaj w klubie z pierwszym dzieckiem ściągałam 10ms.. Cycki w stanie opłakanym. Teraz się zastanawiam czy warto było [emoji85][emoji1787]
Z córką się udało 2 lata karmilam:)
O to ja też tyle czasu walczyłam z laktatorem. Kupiłam taki wypasiony na dwie piersi bo tak to bym chyba nie dała rady [emoji16]teraz bym się chyba nie zdecydowała ..z resztą przy dwójce by to było jeszcze trudniejsze

Nie właśnie..
no to może zostań przy tym pierwszym terminie :) ciężki wybór ale jeśli w przychodni taki termin Ci ustalili to zapewne jest on też odpowiedni na przeprowadzenie tego badania :)
No właśnie. Sama nie wiem co robić.. 🤔
Dziewczyny pisały gdzieś w tym wątku że też idą w 11 tyg. Najwyżej jak będzie za wcześnie, to zapisze się na szybko na późniejszy termin, choćbym i miała 300 km jechać 🙄 ta Pani z badania na Nfz ma bardzo dobre opinie też. I mam mętlik w głowie.

reklama
Ja w pierwszej ciazy prenatalne mialam 11+4 i bylo spoko. Wszystkie pomiary wyszły. W tej ide 12+. Grunt żeby między 11 a 13+zrobić 😊

Ostatnia edycja:
Do góry