reklama
Pocahontass
Fanka BB :)
Nie wiadomo podejrzewa krwiaka. To moja 3 ciąża, pierwsza straciłam. W drugiej też dużo plamiłam, szczególnie na początku a w 30 tyg wylądowałam na patologi bo krwawiłam. Może taka moja naturaI co lekarze na Twoje plamienia czemu tak jest
Fasolka2021
A miałaś już usg robione ze podejrzewa krwiaka i jakie te twoje krwawienia są mocne,,? Ja to miałam miesiąc temu plamienie bez krwawienia a wczoraj przy podcieraniu śluz ze starą jakby krwią taki skrzep delikatny na usg nic kompletnie nie widać. Żadnego krwiaka nic kompletnie. Tak sobie myślałamczy organizm może tak reaguje na termin miesiączki już sama niewiemNie wiadomo podejrzewa krwiaka. To moja 3 ciąża, pierwsza straciłam. W drugiej też dużo plamiłam, szczególnie na początku a w 30 tyg wylądowałam na patologi bo krwawiłam. Może taka moja natura
U mnie nikt nie wie, prócz męża. W pracy jeszcze nikt, nie chce zapeszać i powiem po 13 tyg. Prace mam lekka.U mnie ze względu na L4 w pracy już wiedzą a... z rodziny jezcze nikt nie wie chcemy powiedzieć po piątkowej wizycie bądź po prenatalnych, które mam 2 marca
PaulinaMalina91
tak może reagować Nasz organizm na termin w którym powinna być @A miałaś już usg robione ze podejrzewa krwiaka i jakie te twoje krwawienia są mocne,,? Ja to miałam miesiąc temu plamienie bez krwawienia a wczoraj przy podcieraniu śluz ze starą jakby krwią taki skrzep delikatny na usg nic kompletnie nie widać. Żadnego krwiaka nic kompletnie. Tak sobie myślałamczy organizm może tak reaguje na termin miesiączki już sama niewiem
An-dzika96
Zaangażowana w BB
U nas też jeszcze nikt nie wie, ale jesli w środę po wizycie wszystko będzie w porządku to w sobotę mówimy teściom i takiej bliskiej znajomej bo miałam być u niej chrzestną ale ze względu na przepuklinę i stres wolimy nie ryzykowaćU mnie ze względu na L4 w pracy już wiedzą a... z rodziny jezcze nikt nie wie chcemy powiedzieć po piątkowej wizycie bądź po prenatalnych, które mam 2 marca
Pocahontass
USG już miałam 3 razy robione ale tam jest wszystko ok. Przed ciąża miałam torbiele ale przy pierwszym ciazowym USG już ich nie bylo. Jedno krwawienie miałam dość silne ale wzięłam 4 duphastony i magnez i na drugi dzień już tylko plamienie.A miałaś już usg robione ze podejrzewa krwiaka i jakie te twoje krwawienia są mocne,,? Ja to miałam miesiąc temu plamienie bez krwawienia a wczoraj przy podcieraniu śluz ze starą jakby krwią taki skrzep delikatny na usg nic kompletnie nie widać. Żadnego krwiaka nic kompletnie. Tak sobie myślałamczy organizm może tak reaguje na termin miesiączki już sama niewiem
A to jednorazowe plamienie miałaś ten miesiąc temu?
U
użytkownik lu
Gość
To znowu ja z jedzeniem, tak to moja niezdrowa porcja !
reklama
maghegg
Jadlabym!To znowu ja z jedzeniem, tak to moja niezdrowa porcja !
Zobacz załącznik 1238653
zwłaszcza teraz gdy siedzę i myślę co by tu wrzucić na ruszt