maghegg
Fanka BB :)
Spoko ja dzisiaj pryz sniadaniu rzuciłam litrowym keczupem o glebęDzisiaj mąż wręczył mi już prezent na walentynki, po czym nie minęło pół godziny, powiedział do mnie coś nie tak i wybuchłam. Teraz siedzi w drugim pokoju od dwóch godzin obrażony. Wczoraj dostało się mamie... w takim tempie to ja nie wiem czy dokońca miesiąca będę miała do kogo gębę otworzyć
Jak ja cie rozumiem..
. Mi pokazywały max k 30.40% więc tak nie zapisują się...Słyszałam że te krzyżowe właśnie sie nie piszą na ktg
Podobnie u mnie jak rodziłam syna w gdynii sierpień 2008. BABKA która urodziła córkę w dolosniwe 5 minut. Trafilsymy na jedną sale poporodowa... Przyjechała sama autem mówiła że czuła skurcze kiedy odwoziła męża ma lotnisko. Ale się mu nie przyznała ze rodzi. Haha. 3 dziecko. Także teraz oczekując trzeciego powiem jedno rozumiem jaA może którejś się trafi taki poród : leżałam na porodówce i nagle dzwoni telefon , położna odbiera i słychać : co ? Jechała na zakupy ? Zabieracie ją z samochodu na moście?
Dwie minuty poźniej słychać karetkę i pędzoncy personel z wózkiem i migiem wieźli krzyczącą kobietę a ta się darła w niebogłosy .... a 3 minuty poźniej rozległ się płacz dziecka . Cała akcja trwała może 10 minut
HAPPY WALENTAIS życzem wszystkim
Czy któraś z was rozważa porod domowy???
Miłego świętowania. W Norwegii dziś dzień mamy, walentynki i fastelaven. To trzecie jak polski tłusty czwartek