U
użytkownik lu
Gość
Taaa na chwile komfort taki, ze po karmieniu wywygla superNo i na co wam to było.. w ciążę trza było zajść, za darmo się cycki powiększą żarcik oczywiście ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaa na chwile komfort taki, ze po karmieniu wywygla superNo i na co wam to było.. w ciążę trza było zajść, za darmo się cycki powiększą żarcik oczywiście ❤
Dziewczyny które miały znieczulenie do porodu mam do was pytanie. Czy rodziłyście w szpitalach państwowych czy prywatnych? Bo wiem ze u mnie w mieście nie ma szans na znieczulenie do porodu sn w szpitalu państwowym bo "nie ma tylu anestezjologow" [emoji53]
Ja pytałam mojego ginekologa i mówi ze bez problemu w pierwszym trymestrze ale ze znieczuleniem i lepiej wyleczyć niż chodzić z zepsutymja miałam niedawno jednego zęba robionego w lekkim znieczuleniu i w marcu idę na drugiego gdzieś czytałam, ze najlepszy jest 2gi trymestr, bo po prostu w 1szym są te wymioty nudności i nie każdy da radę wysiedzieć na fotelu, a w 3 wiadomo już brzuszek tez może wadzić, ale chyba nie ma reguły, przynajmniej mi nic gin nie mówiła
Do 13 tygodnia jest 1 trymestrDzień dobry. U mnie dziś już 10+1 jak ten czas leci! Zaczynamy 11tydzien. Do kiedy trwa 1 trymestr?
Od rana bobo daje o sobie znać. Mega mdłości i porcelana zaliczone. Próbuje teraz zjeść śniadanie...
Od 14tc jest 2 trymestrDzień dobry. U mnie dziś już 10+1 jak ten czas leci! Zaczynamy 11tydzien. Do kiedy trwa 1 trymestr?
Od rana bobo daje o sobie znać. Mega mdłości i porcelana zaliczone. Próbuje teraz zjeść śniadanie...