reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Tak ja mam Hanię wybrana. A dla chłopca chyba z 5. Wiec chyba będzie lepiej jak by sie urodziła dziewczynka ale zawsze chciałam syna mieć. A i po za tym na naszej ulicy same chłopaki się rodzą nawet trzy lata temu były trojaczki 😱
ja się w tamtej ciąży do samego porodu nie mogłam zdecydować 😃 jak urodziłam to mąż jak szedł zapisywać to jeszcze raz się mnie pytał czy napewno tak. No i jest Hania 😃 teraz nawet nad tym nie myślę 🙉

reklama
ja się w tamtej ciąży do samego porodu nie mogłam zdecydować 😃 jak urodziłam to mąż jak szedł zapisywać to jeszcze raz się mnie pytał czy napewno tak. No i jest Hania 😃 teraz nawet nad tym nie myślę 🙉

Dziewczyny , u nas do dziewczynki to była Marta lub Zofia, ale jak przeczytalam Hania, to byłam w szoku że o tym nie pomyślałam, pieknie imie :)

dla chłopaka podoba mi się Bartosz, ale tak nie damy pewnie, bo będa wołać i tak Bartek - tego zdrobnienia nie moge przeżyć ;D wiec dla chłopca na razie nie mamy :)

Mi Hania się podoba, ale za bardzo popularne jak dla mnie. U córki w żłobku, uwaga, 9 dziewczynek, w tym 5 Hani, a to w jednej grupie tylko, na osiedlu u nas 3 Hanie na 20 domów, trzy moje koleżanki też tak nazwały, więc ja już odpadam;)
Dziewczyny , u nas do dziewczynki to była Marta lub Zofia, ale jak przeczytalam Hania, to byłam w szoku że o tym nie pomyślałam, pieknie imie :)
Tak samo dla chłopców Antoś, ładne imię ale sami Antosie wokół[emoji85]

dla chłopaka podoba mi się Bartosz, ale tak nie damy pewnie, bo będa wołać i tak Bartek - tego zdrobnienia nie moge przeżyć ;D wiec dla chłopca na razie nie mamy :)

Wiecie co... Bardzo ale to bardzo jeszcze jakiś czas temu podobało mi się to forum. Ale od jakiegoś czasu coraz częściej czytam posty żeby już o czymś nie mówić, a to o polityce, a to o poronieniach, a to o obawach... I zastanawiam się w końcu po co jest to forum? Bo chyba po to żeby się wygadać, poradzić i skonfrontować informacje i tak było na początku... A z czasem okazuje się że część tematów zakazanych bo ktoś ma takie ,, widzi mi sie'' albo temat jest niewygodny. A co najlepsze to osoby które piszą, że taki czy taki temat jest zakazany bo tej osoby ten temat na ten moment nie dotyczy.. Ale odwleka się tydzień a ta sama osoba zaczyna temat który wcześniej sama zanegowała.
Wszystkim wam życzę wszystkiego dobrego, zdrowia i szczęśliwego rozwiązania we wrześniu! Ja się wypisuje, bo przestałam się czuć komfortowo. Pozdrawiam! 👋

Ja właśnie też nie wiem, codziennie jakieś zadręczanie się, zamartwianie bo a to są objawy, a to objawów nie ma. Nie ma co się zadręczać, po co się stresować?
Tak samo nie ma co porównywać ciąż, to że koleżanke kłuł brzuch i poroniła nie znaczy, że u kogoś innego też tak bedzie.
Może to brutalne, ale jak ma się coś złego stać to i tak się stanke, chociazbyscie 9 miesięcy leżały z nogami u góry, niestety, natury nie da się oszukać. Jednak większość ciąż kończy się dobrze, więc myślcie pozytywnie;)
😂😂 to samo miałam napisać z tymi dogami do góry , z ust mi to wyjęłaś 😃 ale taka prawda jest , możemy tylko dbać o siebie , ewentualnie jak coś się dzieje to hormony wziąść i już nic więcej nie zrobimy. Co się ma stać to się stanie.

Mi Hania się podoba, ale za bardzo popularne jak dla mnie. U córki w żłobku, uwaga, 9 dziewczynek, w tym 5 Hani, a to w jednej grupie tylko, na osiedlu u nas 3 Hanie na 20 domów, trzy moje koleżanki też tak nazwały, więc ja już odpadam;)
O kurde niej pomyślałam ze aż tak popularne u nas Zosia Amelia i Lilianna króluje

reklama
To mnie wystraszyłaś, ja nie biorę zadnych leków, a wizytę nastepna mam dopiero za miesiąc. Mysle, ze gdyby cos sie działo to na pewno przyjmie mnie wczesniej, ale spojrzal na usg, na moje wyniki badan i kazal przyjsc za miesiac. A ginekologiem jest naprawdę dobrym..
Gosiu nie stresuj się, nie każda dziewczyna bierze luteinę czy duphaston. :)
A co do testu PAPPA to ja już jestem w 99% zdecydowana zrobić. Mam 31 lat.

Do góry