Ja mam dzisiaj wizytę ale mam tak samo po poronieniu w sierpniu jestem teraz ciagle zestresowana, to badaniem to wizytą ehh...U mnie niby też jest Oki ale lek po stracie sierpniowej jest tak silny ze do 12tyg to nie odetchnę pełna piersią
reklama
PaulinaMalina91
Fanka BB :)
U mnie niby też jest Oki ale lek po stracie sierpniowej jest tak silny ze do 12tyg to nie odetchnę pełna piersią
Będzie wszystko okiU mnie niby też jest Oki ale lek po stracie sierpniowej jest tak silny ze do 12tyg to nie odetchnę pełna piersią
I nim się tutaj obejrzymy będzie 12 tydzień
PaulinaMalina91
Pięknie!Ja właśnie po wizycie. Według LuxMedu 6w1d, a Według prywatnej 6w5d więc mała różnica.
Widziałam serduszko! ❤ Bije aż miło Maluszek ma całe 0.49cm wielkości
Zobacz załącznik 1225596
Gratuluje :*
Ja właśnie po wizycie. Według LuxMedu 6w1d, a Według prywatnej 6w5d więc mała różnica.
Widziałam serduszko! [emoji173] Bije aż miło [emoji3059] Maluszek ma całe 0.49cm wielkości [emoji85]
Zobacz załącznik 1225596
Hmm, u mnie było 0,47 cm i serduszka nie było widać. Ale tez jak porównuje Twoje zdjęcie to moje jest jakby gorszej jakości. Eh, do przyszłego piątku to chyba osiwieje [emoji849]
jjm86
Celibat narzucony przez lekarza... ale ochoty wcale nie straciłamA jak dziewczyny u was z przytulaniem ?
Zachowujecie celibat czy nie?
Też się tego boję, ale myślę, że będzie dobrzeU mnie niby też jest Oki ale lek po stracie sierpniowej jest tak silny ze do 12tyg to nie odetchnę pełna piersią
Super powodzenia i kciuki trzymam przypomnisz, w którym tygodniu jesteś?Ja mam dzisiaj wizytę ale mam tak samo po poronieniu w sierpniu jestem teraz ciagle zestresowana, to badaniem to wizytą ehh...
Super !!! Gratuluję! Jesteś teraz spokojniejsza?Ja właśnie po wizycie. Według LuxMedu 6w1d, a Według prywatnej 6w5d więc mała różnica.
Widziałam serduszko! ❤ Bije aż miło Maluszek ma całe 0.49cm wielkości
Zobacz załącznik 1225596
Też jeszcze 2 tygodnie u mnie. Ale to będzie moja w ogóle pierwsza wizyta, drze cała i nie wiem, jak wytrzymam do tego czasuJa jeszcze 13 dni do kolejnej wizyty,ale staram się nie stresować, bo lekarz mówił ze na chwile obecna jest wszystko tak jak powinno być
Zobaczymy co mi za tydzień powie prywatnie.Hmm, u mnie było 0,47 cm i serduszka nie było widać. Ale tez jak porównuje Twoje zdjęcie to moje jest jakby gorszej jakości. Eh, do przyszłego piątku to chyba osiwieje [emoji849]
Chyba, że mnie oszukali i puściła mi nagranie
Ja już dzisiaj tak świruje.. A mdłości dzisiaj mnie normalnie do grobu wpędzą.
Dodatkowo robiła mi cytologię więc się martwię (oczywiście bez podstawy )
Tak! ❤ Taki ciężar spadł mi z serca...Celibat narzucony przez lekarza... ale ochoty wcale nie straciłam
Też się tego boję, ale myślę, że będzie dobrze
Super powodzenia i kciuki trzymam przypomnisz, w którym tygodniu jesteś?
Super !!! Gratuluję! Jesteś teraz spokojniejsza?
Gdyby nie mdłości to bym ściany przenosiła
aaa! doskonale wiem co czujecie! ja mam wizytę 29.01 i nie wiem jak ja doczekam!U mnie 9 dni czekania, też już zaczynam świrować damy radę
reklama
Jak już kilka razy pisałam musi być kiedyś z górkiJa mam dzisiaj wizytę ale mam tak samo po poronieniu w sierpniu jestem teraz ciagle zestresowana, to badaniem to wizytą ehh...
Ja się zastanawiam jeszcze co z moją pracą... Bo w poprzedniej pracy miałam umowę na stałe, ale trafiła się lepsza, państwowa i od 01.01 jestem w nowej pracy na okres próbny do 31.03 i nie wiem czy mam powiedzieć wcześniej np w lutym że do końca lutego zostaje a później l4 czy czekać na przedłużenie umowy... Ale umowa kolejna jest na rok... Więc to i tak nic mi nie daje mam taka Zagwozdke... Aż żałuję że pracę zmieniłam