reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wrześniowe mamy 2021

Heej, nie jestem w stanie Was nadrobić!
Kilka dni urlopu, zasłużonego odpoczynku, a tu ponad 200 stron naprodukowane :)

Na urlopie zaliczyłam kilka lekkich tras górskich, jestem bardzo zadowolona, taki aktywny urlop jest tym czego potrzebuję do zresetowania się.

Po za powiększającym się obwodem brzucha zero objawów.
W piątek mam kontrolę u ginekologa.... mam nadzieję, że wszystko będzie ok....

Pozdrawiam Was :*

reklama
A ja mam problem bo codziennie rano mam ochotę się „ przeciągnąć” ale w ostatniej chwili się opamiętuje , mam wrażenie że wszystko by mi się tam urwało.
Mam dokładnie to samo, robię to nieświadomie, dlatego tak źle śpię od kilku tygodni (bo staram się pilnować 😅). Ale dzisiaj byłam na wizycie i z moim małym wszystko OK tak więc póki co te przeciągnięcia mu nie zaszkodziły :)

No to zaczynam kurację. Napar już wypity.
A dajecie ziarna w całości czy zmielone? Bo wypiłam w całosci i nawet nieźle się wslizguje, a takie zmielone to pewnie wyjdzie niezbyt apetyczna zawiesina. Zmieliłam sobie dodatkowo mały pojemniczek, ale w takiej postaci to chyba wolałabym dodawać do potraw.
Ja w całości 🙃

A ja mam problem bo codziennie rano mam ochotę się „ przeciągnąć” ale w ostatniej chwili się opamiętuje , mam wrażenie że wszystko by mi się tam urwało.

Myśle, ze przeciąganie nie zaszkodzi ;)

A z tym podnoszeniem rak to chodzi głównie o to, ze może się zrobić słabo, dlatego nie zalecają np. wieszać firanek, bo można spaść. Mam znajoma, która w 7 miesiącu zleciała tak z krzesła, na szczęście nic się nie stało.

Nikt nie zakazuje kobietom w ciąży się przeciągnąć czy sięgnąć po coś wyżej ;)

W ogóle to dzień dobry, kolejny wspaniały dzień z pobudką po piątej...nie wiem co się temu mojemu dziecku poprzestawiało, w dodatku milion pobudek w nocy [emoji849]

Dzień dobry Dziewczyny :) ja wczoraj koło 23 leżę i nagle zaczęło mnie szarpać na wymioty, co jest mówię, przecież epizod z mdłościami miałam kilka dni i to kilka tygodni temu, ale chwilę wsłuchałam się w organizm i mój żołądek wył na alarm, że jest tak pusty, że zaraz zacznie trawić samego siebie :D nie wiem co jest to już któryś raz gdzie jestem głodna o tej porze, chyba kolacja za wcześnie wjeżdża :D

reklama
Hej hej, wstalam i wyczekuje objawow mdłości..mam nadzieje, ze nie przyjdą, ale plecy cos mnie bolą.
Co do rąk w górze, to chodzi o to, ze moze sie zrobic slabo, ale to przy bardziej zaawansowanej ciazy, to samo ze spaniem na plecach jak juz jest duzy brzuszek, nie zaleca się.
Ja dzis oddaje najmłodszą do babci, mam nadzieje, ze będę sie dobrze czuła i cos w domu porobie.

Do góry