reklama
Elodia
Fanka BB :)
Kiedyś takie robiłam, to nawet mojej wybrednej córce smakowało [emoji1787]Hmm nie jadłam takich ty dopiero smaka robisz
AgnesSweden
Ja gole cały czas, więc mnie już nie swedziNie wiem co mnie naszło mezowi caryca nie przszkadzala a teraz mnie wkur.ia
AgnesSweden
Co do porodu to pociesza mnie tylko to, że tutaj salę są jednoosobowe i partner ma dla siebie dodatkowe łóżko więc cały czas może być obecny.
Elodia
Gdzieś jeszcze słyszałam okreslenie Grażyna [emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23]Hahahahah, "wachlarz" i "caryca Katarzyna" zrobiły mi dzień hahahahahaha
Elodia
To elegancko. Ciekawe jak to będzie w Poznaniu, ale chyba są rodzinne porody też już. Osobiście mam nadzieję, że do wrzesnia będzie względnie normalnie.Co do porodu to pociesza mnie tylko to, że tutaj salę są jednoosobowe i partner ma dla siebie dodatkowe łóżko więc cały czas może być obecny.
AgnesSweden
Ooo moja matka była z okolic Poznania, mam tam rodzinę w WagrowcuTo elegancko. Ciekawe jak to będzie w Poznaniu, ale chyba są rodzinne porody też już. Osobiście mam nadzieję, że do wrzesnia będzie względnie normalnie.
E
Ewka34
Gość
Też bym chciała rodzinny poród bo było mi dużo lżej jak mąż był przy mnie.. On z kolei powiedział że był widział i mu to starczy ale mam to gdzieś ma być i koniec Zobaczymy.. A młoda chyba z młodsza sobie poradząTo elegancko. Ciekawe jak to będzie w Poznaniu, ale chyba są rodzinne porody też już. Osobiście mam nadzieję, że do wrzesnia będzie względnie normalnie.
reklama
AgnesSweden
Gdzieś jeszcze słyszałam okreslenie Grażyna[emoji2
Ja sobie nie wyobrażam samej tam być. A najbardziej to bym chciala cesarkeTeż bym chciała rodzinny poród bo było mi dużo lżej jak mąż był przy mnie.. On z kolei powiedział że był widział i mu to starczy ale mam to gdzieś ma być i koniec Zobaczymy.. A młoda chyba z młodsza sobie poradzą