E
Ewka34
Gość
Powiem wam że ostatnio zostawiam caryce Katarzynę bo mi się nie chce golić i przed wczoraj goliłam.. Matko jak mnie tam teraz swędzi tak dziś drapałam że na wkładcc było różowo ranke sobie głupia zrobiłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się uparłam że ma być i koniec..To zazdroszczę. Mi powiedział ze najważniejsze ze przy poczęciu będzie.
Tez mielismy tak pare lat temu, nie chce sie na forum uzewnetrzniac, ale pamietaj, nic nie dzieje sie bez przyczyny... my wyeliminowalismy przyczyne i od 5 lat jest super.Kurcze super, że tak się zagraliście [emoji16]mój ma zdecydowanie mniejsze libido niż ja i niestety czasem na tym cierpię...
Kupiłam poduszkę rogala - dziś będę testować kupiłam tak szybko dlatego ze bolał mnie brzuch jak na nim spałam i mam nadzieje ze poduszka pomożeRówniez bardzo polecam [emoji3531] po ciąży nie mogłam się odzwyczaić od poduchy ( typ C) Mega wygodnie się spało [emoji846]
Całe szczęście coś mnie natchnęło i na wiosnę zrobiłam depilacje laserowa i problem z głowyDalam radę chociaż nie wiem jak to wyglądało, grunt że wachlarzy nie obcięłam
Dlatego właśnie zostawiam, maszynka to masakra, a poza tym robią się mikro ranki, po cholerę mi tam jeszcze jakieś zakażenie. Wiem, że kiedyś w szpitalach do porodu golili, mam nadzieję, że już odeszli od tego. Jak pomyślę o tym bólu i że na dokładkę mnie potem przed 12 będą wkur... wrastające włoski, to aż mną telepie.Powiem wam że ostatnio zostawiam caryce Katarzynę bo mi się nie chce golić i przed wczoraj goliłam.. Matko jak mnie tam teraz swędzi tak dziś drapałam że na wkładcc było różowo ranke sobie głupia zrobiłam
Dlatego właśnie zostawiam, maszynka to masakra, a poza tym robią się mikro ranki, po cholerę mi tam jeszcze jakieś zakażenie. Wiem, że kiedyś w szpitalach do porodu golili, mam nadzieję, że już odeszli od tego. Jak pomyślę o tym bólu i że na dokładkę mnie potem przed 12 będą wkur... wrastające włoski, to aż mną telepie.
Nie wiem co mnie naszło mezowi caryca nie przszkadzala a teraz mnie wkur.iaDlatego właśnie zostawiam, maszynka to masakra, a poza tym robią się mikro ranki, po cholerę mi tam jeszcze jakieś zakażenie. Wiem, że kiedyś w szpitalach do porodu golili, mam nadzieję, że już odeszli od tego. Jak pomyślę o tym bólu i że na dokładkę mnie potem przed 12 będą wkur... wrastające włoski, to aż mną telepie.
Chocby na leniwca ale trzeba [emoji23]Ja mam takie, ze dziennie M jest zadowolony hahaha [emoji28] ale w sumie my zawsze intensywnie, ale teraz...to slaba, tu mdlosci, ale seksik musi byc [emoji28]
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Czasami się zastanawiam jak on z takim wytrzepanym workiem zrobił mi dziecko [emoji2368]