reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Mi tez włosy lecą garściami, już mam tego dość.

Beata okres :/ ciekawe kiedy mi przyjdzie już się odzwyczaiłam. Przy trzecim dziecku dostalam jak miał 2 lata i 2 miesiące i miałam jeden bo później ciąża. A odkąd zaczęłam maraton ciążowy 8 lat temu to okresów w tym czasie miałam może 5 ;)

reklama
Mi tez włosy lecą garściami, już mam tego dość.

Beata okres :/ ciekawe kiedy mi przyjdzie już się odzwyczaiłam. Przy trzecim dziecku dostalam jak miał 2 lata i 2 miesiące i miałam jeden bo później ciąża. A odkąd zaczęłam maraton ciążowy 8 lat temu to okresów w tym czasie miałam może 5 ;)
O matko ale przyszalałaś😂

Gunka bo można :) ja trzy razy zaszłam gdy karmiłam , ale najpierw musi mi okres wrócić;) inaczej się nie da u mnie ale znam dziewczynę która dwa razy zaszła w ciąże bez okresu po porodzie :)

My wczoraj mieliśmy chrzest 😏 mała całą sobotę dawała czadu z darciem, przed wyjściem tragedia a w kościele minęło wszystko, ani nie zapłakała, chyba to był dla niej szok jak organy zaczęły grać, dzwony bić. Całą mszę mąż ją trzymał na rękach no i na prawdę super 🙂 w domu czar prysł, darła się non stop a jeszcze goście zrobili swoje, chaos, dzieciaki, że zasnąć nie mogła o i tak ciężko było a dziś goście od nowa bo wujka z sąsiedztwa prosiłam na dziś na torta żeby wielkich zgromadzeń nie robić więc zaś dała trochę popalić no i znów parę ludzi , dziecko nie przyzwyczajone to widać było że ma już dosyć imprez i śpi teraz ładnie już od godziny. Ale jestem zadowolona, że mamy już z głowy chrzciny😏

Dziewczyny przewracają się wasze maluszki z plecow na bok
My wczoraj mieliśmy chrzest 😏 mała całą sobotę dawała czadu z darciem, przed wyjściem tragedia a w kościele minęło wszystko, ani nie zapłakała, chyba to był dla niej szok jak organy zaczęły grać, dzwony bić. Całą mszę mąż ją trzymał na rękach no i na prawdę super 🙂 w domu czar prysł, darła się non stop a jeszcze goście zrobili swoje, chaos, dzieciaki, że zasnąć nie mogła o i tak ciężko było a dziś goście od nowa bo wujka z sąsiedztwa prosiłam na dziś na torta żeby wielkich zgromadzeń nie robić więc zaś dała trochę popalić no i znów parę ludzi , dziecko nie przyzwyczajone to widać było że ma już dosyć imprez i śpi teraz ładnie już od godziny. Ale jestem zadowolona, że mamy już z głowy chrzciny😏
U nas bylo podobnie. Z tym że nasz jak już przyjechał z kościoła po mszy to spał cały czas😉🙃 super ze się udało. Najważniejsze że już z głowy

Cześć dziewczyny, od jakiegoś czasu Was podczytuje ale często z wielkim opóźnieniem, bo moja córka należy do dość wymagających [emoji4] Julka urodziła się 21 września , powiedzcie , czy macie już "upatrzone " krzesełka do karmienia (bo ja właśnie stoję przed dylematem i nie mogę się zdecydować [emoji23])
2 sprawa, czy Wasze dzieci (moja od około 2 tygodni tak ma) zaczęły się też częściej budzić na jedzenie ? Moja potrafi w nocy budzić się, no może bardziej kręcić zje 60 ml mleka , a za godzinę znów się domagać, je często ale małymi porcjami. W dzień Bywa lepiej , oprócz tego jest wesoła i kochana od kiedy ustaly Nam kolki . Dodam że w sumie od 2 miesiąca życia jesteśmy na mm więc mleko podaje to samo a jak kiedyś potrafiła budzić się co 3 godziny to teraz jak z zegarkiem w ręku niestrty co godzinę:(
Widziałam też, że jedna z dziewczyn jest z Głogowa, to dość blisko Nas, bo my jesteśmy z Legnicy, woj. Dolnośląskie, około 80 km do Wrocławia [emoji4]

reklama
Do góry