Gunka, jak sytuacja? Mój nam zrobił kolejną akcję darcia o 16. O 16.45 udało mi się go podkarmić i uspić. I śpi dalej. Przeczuwam, że uznał to za tą długą wieczorną drzemkę. Wiec od 4 nad ranem pewnie bedziemy już zaczynać dzień
reklama
Sopek
Moderator
Luiska współczuje takich pobudek tez przerabiałam.. wiem jakie to jest wykańczające moja teraz to spi ile ja śpię, jakbym leżała do 12 to ona pewnie ze mną by tyle spała bo zazwyczaj wstaje do pieciu minut po mnie , czuje ze mnie nie ma i się budzi..
Ale masz fajną wyrozumiałą córeczkęLuiska współczuje takich pobudek tez przerabiałam.. wiem jakie to jest wykańczające moja teraz to spi ile ja śpię, jakbym leżała do 12 to ona pewnie ze mną by tyle spała bo zazwyczaj wstaje do pieciu minut po mnie , czuje ze mnie nie ma i się budzi..
Dziewczyny, czy Wasze dzieci spią w pokojach, gdzie włączony jest tv? My spimy w salonie bo mamy więcej miejsca i też dzień mały spędza w salonie. Jak zasypia to wyciszam tv. I mały nie oglada tv. Moja mama zasugerowała, że może ma od tv za dużo bodźców, żebym się przeniosła z małym do sypialni na karmienie i drzemki dziennie i na noc. Co myslicie? Jak u Was to wygląda? Macie jakieś doswiadczenie?
Gunka
Fanka BB :)
Boze ja dopiero swojego uspalam padam z nógTak, nasi rodzice mają tylko naszego krzykacza. I oczywiscie nie wierza, że on taki jojec. To sie przekonają
no to witaj w klubie. Tez mialam dzis koszmarny dzień.Boze ja dopiero swojego uspalam padam z nóg
Beata0192
Piąteczka, my w dzień okej - odwiedziliśmy 4domy rodziny ale po powrocie do siebie masakra.no to witaj w klubie. Tez mialam dzis koszmarny dzień.
reklama
Beata0192
Do zasypiania zasłaniamy małej tv i wyciszamy tak by jej nie pobudzał, czasem wyłączamy lub ją odwracamy e bujaczku plecami do niego. Na noc zasypia w pokoju bez tv.Dziewczyny, czy Wasze dzieci spią w pokojach, gdzie włączony jest tv? My spimy w salonie bo mamy więcej miejsca i też dzień mały spędza w salonie. Jak zasypia to wyciszam tv. I mały nie oglada tv. Moja mama zasugerowała, że może ma od tv za dużo bodźców, żebym się przeniosła z małym do sypialni na karmienie i drzemki dziennie i na noc. Co myslicie? Jak u Was to wygląda? Macie jakieś doswiadczenie?