Nosi r.62O to też już nie malutki ubranka jakie zakładasz?
A Twój ile waży i jaki rozm.ubranek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nosi r.62O to też już nie malutki ubranka jakie zakładasz?
Ostatnio go ważyłam w środę to waga pokazała 7kg. A dokładnie też się dowiem 14 na szczepieniu ubranka zakładam 68 lub 74Nosi r.62
A Twój ile waży i jaki rozm.ubranek?
To Twój długi i szczuply jak coś,to możemy na priv wymienic sie zdj.dzieciOstatnio go ważyłam w środę to waga pokazała 7kg. A dokładnie też się dowiem 14 na szczepieniu ubranka zakładam 68 lub 74
SpokoTo Twój długi i szczuply jak coś,to możemy na priv wymienic sie zdj.dzieci
Dzięki, spróbowałam. Ale z marnym skutkiem. Widzę, że muszę go karmić od razu jak się budzi z drzemki. Wtedy zje z 40-60ml. Nie umiem go zmusić. Jak go karmię przy uspypianiu,to zje więcej, nawet i 100ml, ale z wielkim krzykiem i go uspokoić wtedy ciężko. A w nocy super zjada bez zająknięcia.Luiska mój mały jak je to musi mieć spokój bo inaczej je bardzo niespokojnie i płacze, także jak starszak się głośno bawi to małą drame mamy, więc twoja mama coś racji może mieć z tym telewizorem. Spróbuj z tą sypialnią, może się uspokoi na kiedy chrzest planujecie??
A chrzest pod koniec miesiąca, o ile pojedziemy do Pl. A Wy? Juz po chrzcie?Luiska mój mały jak je to musi mieć spokój bo inaczej je bardzo niespokojnie i płacze, także jak starszak się głośno bawi to małą drame mamy, więc twoja mama coś racji może mieć z tym telewizorem. Spróbuj z tą sypialnią, może się uspokoi na kiedy chrzest planujecie??
Jeszcze nie. Planujemy na 17stycznia jak zdrowie dopiszeA chrzest pod koniec miesiąca, o ile pojedziemy do Pl. A Wy? Juz po chrzcie?