reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Luiska żyjesz?😉
Jak tam mały?
Żyję, ledwo🤯🤣
Mały dał dziś czadu. Musieliśmy dziś trochę pojeździć, skończyła nam się kwarantanna wczoraj i mieliśmy trochę rzeczy do załatwienia. Spoko na początku spał w aucie, a jak się obudził, to tak się rozryczał, że ani zjeść ani zasnąć. Masakra. Mąż odwiózł nas do domu i sam załatwił co trzeba. Później małego troche ukołysałam w domu, wypił 50ml i śpi. Mam dość 🙄

reklama
Żyję, ledwo🤯🤣
Mały dał dziś czadu. Musieliśmy dziś trochę pojeździć, skończyła nam się kwarantanna wczoraj i mieliśmy trochę rzeczy do załatwienia. Spoko na początku spał w aucie, a jak się obudził, to tak się rozryczał, że ani zjeść ani zasnąć. Masakra. Mąż odwiózł nas do domu i sam załatwił co trzeba. Później małego troche ukołysałam w domu, wypił 50ml i śpi. Mam dość 🙄
Ja z moim wyszłam dziś w południe na spacer... miałam taki spacer że aż buty grały tak szybko wracałam do domu😂😂 chyba pół okolicy nas słyszało🙃 i też ani jesc ani spać i nic nie pasuje

A jak z umiejętnościami u Waszych dzieci? Podpierają się na raczkach Gdy leżą na brzuszku? Próbują się przewracac Na boki?
Mój na brzuchu chętnie leży i podpiera się na rączkach, od niedawna jakoś nie protestuje. Ale na bok raz chyba przypadkowo się przewrócił, jak równowage stracil🤣

Moja mama ma przyjechać za dwa tygodnie na 5 dni. I razem z nią jedziemy do Pl. Ja na 2tyg.z małym, a mąż na tydzień i póżniej po nas przyjedzie. Rodzicom moim sie wnuka odechce 🤣🤣🤣

Mój ładnie brzuszkuje, macha nogami i pupę unosi wysoko, łączy rączki nad brzuszkiem i próbuje łapać zabawki. Na obracanie jeszcze za wcześnie bo w święta dopiero 3 msc skończył a tak około 4 miesiąca dzieci zazwyczaj zaczynają to robić bardziej świadomie. Gaworzy za to dużo więcej niż starszak w jego wieku i więcej uśmiechów rozdaje

reklama
Do góry