reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Luiska żyjesz?😉
Jak tam mały?
Żyję, ledwo🤯🤣
Mały dał dziś czadu. Musieliśmy dziś trochę pojeździć, skończyła nam się kwarantanna wczoraj i mieliśmy trochę rzeczy do załatwienia. Spoko na początku spał w aucie, a jak się obudził, to tak się rozryczał, że ani zjeść ani zasnąć. Masakra. Mąż odwiózł nas do domu i sam załatwił co trzeba. Później małego troche ukołysałam w domu, wypił 50ml i śpi. Mam dość 🙄

reklama
Żyję, ledwo🤯🤣
Mały dał dziś czadu. Musieliśmy dziś trochę pojeździć, skończyła nam się kwarantanna wczoraj i mieliśmy trochę rzeczy do załatwienia. Spoko na początku spał w aucie, a jak się obudził, to tak się rozryczał, że ani zjeść ani zasnąć. Masakra. Mąż odwiózł nas do domu i sam załatwił co trzeba. Później małego troche ukołysałam w domu, wypił 50ml i śpi. Mam dość 🙄
Ja z moim wyszłam dziś w południe na spacer... miałam taki spacer że aż buty grały tak szybko wracałam do domu😂😂 chyba pół okolicy nas słyszało🙃 i też ani jesc ani spać i nic nie pasuje

A jak z umiejętnościami u Waszych dzieci? Podpierają się na raczkach Gdy leżą na brzuszku? Próbują się przewracac Na boki?
Mój na brzuchu chętnie leży i podpiera się na rączkach, od niedawna jakoś nie protestuje. Ale na bok raz chyba przypadkowo się przewrócił, jak równowage stracil🤣

Moja mama ma przyjechać za dwa tygodnie na 5 dni. I razem z nią jedziemy do Pl. Ja na 2tyg.z małym, a mąż na tydzień i póżniej po nas przyjedzie. Rodzicom moim sie wnuka odechce 🤣🤣🤣

Mój ładnie brzuszkuje, macha nogami i pupę unosi wysoko, łączy rączki nad brzuszkiem i próbuje łapać zabawki. Na obracanie jeszcze za wcześnie bo w święta dopiero 3 msc skończył a tak około 4 miesiąca dzieci zazwyczaj zaczynają to robić bardziej świadomie. Gaworzy za to dużo więcej niż starszak w jego wieku i więcej uśmiechów rozdaje

reklama
Do góry