Gunka
Fanka BB :)
No ja nawet jak bebilon AR dawałam to nie spal dłużej a wydaje mi się że AR jest tresciwszeWitaj w klubie za rzadkie mamy to mleko, nie trzyma ich
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja nawet jak bebilon AR dawałam to nie spal dłużej a wydaje mi się że AR jest tresciwszeWitaj w klubie za rzadkie mamy to mleko, nie trzyma ich
No to nie mam więcej złudzeń, że pośpi dłużej a jak z kupkami u Was? Ile dziennie?No ja nawet jak bebilon AR dawałam to nie spal dłużej a wydaje mi się że AR jest tresciwsze
Wysłałam z laptopa [emoji846]Nie mam aplikacji. Mozesz wysłać wiadomość prywatną do mnie?
To przez dość długi poród. [emoji846]40 min skurczy partych. [emoji846]Jagodam mam nadzieje ze uporasz się szybko ze swoim problemem.. czy to przez porod czy już w ciazy coś się działo? Moja jest z 11.09
Też widziałam i się zastanawiam. Ale w grudniu mam dużo wydatków więc na razie odpada.U nas 100-140. 11 września, rocznica zamachu na WTC [emoji23] ale ja tez mam urodziny 11.01 a mąż 11.05.
Dziewczyny pytanie, orientowała się któraś w temacie badania z krwi na SMA? Ostatnio na insta u pediatry Alicji Jaczewskiej właśnie widziałam wzmiankę o tym i aż klepnelam się w czoło bo będąc w ciąży myślałam o tym. Serce mi się kroi jak widzę walkę rodziców o dzieci z SMA i terapię genową która kosztuje dosłownie miliony i można lek podać do 13,5kg wagi dziecka. Choroba odbiera nieodwracalnie umiejętności i siłę dzieciom, terapia genowa całkowicie ją zatrzymuje.. co rusz widzę nowe zbiórki pieniędzy dla takich dzieci. Badanie kosztuje ponoć ok 150zl i można materiał (bibułkę nasączoną kroplą krwi) przesłać bezpośrednio z domu.
Nie wiem czy sama to ogarnę czy gadać z przychodnią. Ktoś coś? Co o tym myślicie?
U mnie na samym mleku modyfikowanym kupki co 4,5 dni.No to nie mam więcej złudzeń, że pośpi dłużej [emoji23] a jak z kupkami u Was? Ile dziennie?
Ojejku, mój dziś jeszcze nie zrobił i ulewa jak szalony. Jakby miał co 4 dni, to by była masakraU mnie na samym mleku modyfikowanym kupki co 4,5 dni.
U nas przeważnie jedna dziennie lub jedną na dwa dniNo to nie mam więcej złudzeń, że pośpi dłużej a jak z kupkami u Was? Ile dziennie?
A też Ci ulewa przez to? Bo mój ciśnie i przez to zaraz ulewa, a kupki nie robiU nas przeważnie jedna dziennie lub jedną na dwa dni
No moja też ulewa sporo. [emoji5]Ojejku, mój dziś jeszcze nie zrobił i ulewa jak szalony. Jakby miał co 4 dni, to by była masakra[emoji86]