reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Zwykłe pre ha. Nie ulewa, jak robi kupkę codziennie. dziś nie robił i widze, że ulewa mocno. A wczoraj tylko delikatnie mu się ulewało
Tzn.zrobił dziś wieczorem dopiero ale malutko takiej wlasnie plasteliny. A popoludniu ulewał, jak dziki, nawet jak tylko 60ml wypił. Kurde, musi codziennie walnąć kupkę, bo inaczej męka jak nie wiem. Wodę mu podam jutro do picia

Tzn.zrobił dziś wieczorem dopiero ale malutko takiej wlasnie plasteliny. A popoludniu ulewał, jak dziki, nawet jak tylko 60ml wypił. Kurde, musi codziennie walnąć kupkę, bo inaczej męka jak nie wiem. Wodę mu podam jutro do picia
Spróbuj może akurat pomoże. Mój taka kupę robił jak mu dokladalam do mleka nutriton i przestałam to dawać

Co taka cisza dziś tutaj😉 chyba wszystkie ciągną mikołaja za brodę😂😂😂😉
Ooooo to niebezpieczne, jak się ma już jedno malutkie wymagające dziecko 🤣

Ja dziś wzięłam się w końcu za pranie, sprzątanie, za małe ciuszki spakowałam do wora i przejrzałam te o rozm.większe (zaczynamy nosić 62). Poza tym półgodzinny spacer, bo zimno i mokro, i lenistwo już od wieczora.

Jak Wam mija sobota? ;)

Ooooo to niebezpieczne, jak się ma już jedno malutkie wymagające dziecko 🤣

Ja dziś wzięłam się w końcu za pranie, sprzątanie, za małe ciuszki spakowałam do wora i przejrzałam te o rozm.większe (zaczynamy nosić 62). Poza tym półgodzinny spacer, bo zimno i mokro, i lenistwo już od wieczora.

Jak Wam mija sobota? ;)
Hehe. Z tą broda masz 100% racje😂
U nas dzisiaj cisza cisza i jeszcze raz cisza. Mlody śpi cały dzień 😆 ciekawe co będzie w nocy

reklama
Do góry