Ja już się zastanawiałam, czy to mm,.które mam go po prostu nie syci czy co, że czasem po godzinie musi 20ml dopić. Albo go suszyTo mamy podobnie
reklama
Nie mam aplikacji. Mozesz wysłać wiadomość prywatną do mnie?Masz aplikacje? Nie wiem jak dodać w aplikacji więcej odpowiedzi do zacytowania to wchodzą pojedynczo. Wcześniej siedziałam na laptopie głównie tam było przejrzyście.
Ja 1 września [emoji28] data cudowna. Tydzień przed terminem miałam poród wywoływany z powodu małowodzia. Balonik, oxy i te sprawy.
Gunka
Fanka BB :)
Moj to jest wiecznie glodny jak próbowałam go przepajac to potrafił wypić 90ml wody a i tak za 5min wrzeszczal o jedzenie. Teraz mu dałam 130ml zobaczymy ile pośpi i za ile będzie jadł. Jak ie będzie różnicy w przerwach między jedzeniami to wracam z powrotem na 100mlJa już się zastanawiałam, czy to mm,.które mam go po prostu nie syci czy co, że czasem po godzinie musi 20ml dopić. Albo go suszy
U nas podobnie, tzn.może wypić 130ml a i tak nie zaśnieMoj to jest wiecznie glodny jak próbowałam go przepajac to potrafił wypić 90ml wody a i tak za 5min wrzeszczal o jedzenie. Teraz mu dałam 130ml zobaczymy ile pośpi i za ile będzie jadł. Jak ie będzie różnicy w przerwach między jedzeniami to wracam z powrotem na 100ml
Beata0192
U nas 100-140. 11 września, rocznica zamachu na WTC ale ja tez mam urodziny 11.01 a mąż 11.05.Moja Zuzia zazwyczaj 120 czasem 150 ml mm wypija.
Którego rodziłyście?
Dziewczyny pytanie, orientowała się któraś w temacie badania z krwi na SMA? Ostatnio na insta u pediatry Alicji Jaczewskiej właśnie widziałam wzmiankę o tym i aż klepnelam się w czoło bo będąc w ciąży myślałam o tym. Serce mi się kroi jak widzę walkę rodziców o dzieci z SMA i terapię genową która kosztuje dosłownie miliony i można lek podać do 13,5kg wagi dziecka. Choroba odbiera nieodwracalnie umiejętności i siłę dzieciom, terapia genowa całkowicie ją zatrzymuje.. co rusz widzę nowe zbiórki pieniędzy dla takich dzieci. Badanie kosztuje ponoć ok 150zl i można materiał (bibułkę nasączoną kroplą krwi) przesłać bezpośrednio z domu.
Nie wiem czy sama to ogarnę czy gadać z przychodnią. Ktoś coś? Co o tym myślicie?
Qmika
U nas to samo. Zaśnie na chwilę a jak ją odłożę albo uda się że przy piersi usnie a ja wstanę to za 3 minuty nie śpi. Dziewczyny albo przetrwamy albo spotkamy się w wariatkowieU nas podobnie, tzn.może wypić 130ml a i tak nie zaśnie
Obawiam sie, że to drugieU nas to samo. Zaśnie na chwilę a jak ją odłożę albo uda się że przy piersi usnie a ja wstanę to za 3 minuty nie śpi. Dziewczyny albo przetrwamy albo spotkamy się w wariatkowie
Mój robił zawsze min 2 kupki dziennie,.od paru dni robi tylko raz. I juz teraz jest mega marudny, nie chce zasnąć, stęka i rzuca nóżkami, jak go biorę na ręce to ryczy. Wczoraj doprowadziło to do kolek wieczornych, a ja ledwo przezyłam ten wrzask. Kusi mnie, żeby mu tą kupkę termometerem wymusić zanim bedzie wieczorne larmo.
Gunka
No i zjadł 130ml i po godzinie wtrąbil 100mlU nas podobnie, tzn.może wypić 130ml a i tak nie zaśnie
reklama
Witaj w klubie za rzadkie mamy to mleko, nie trzyma ichNo i zjadł 130ml i po godzinie wtrąbil 100ml