reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Masz aplikacje? Nie wiem jak dodać w aplikacji więcej odpowiedzi do zacytowania to wchodzą pojedynczo. Wcześniej siedziałam na laptopie głównie tam było przejrzyście.
Ja 1 września [emoji28] data cudowna. Tydzień przed terminem miałam poród wywoływany z powodu małowodzia. Balonik, oxy i te sprawy.
Nie mam aplikacji. Mozesz wysłać wiadomość prywatną do mnie?

Jagodam mam nadzieje ze uporasz się szybko ze swoim problemem.. czy to przez porod czy już w ciazy coś się działo? Moja jest z 11.09 :)

Ja już się zastanawiałam, czy to mm,.które mam go po prostu nie syci czy co, że czasem po godzinie musi 20ml dopić. Albo go suszy 😂
Moj to jest wiecznie glodny jak próbowałam go przepajac to potrafił wypić 90ml wody a i tak za 5min wrzeszczal o jedzenie. Teraz mu dałam 130ml zobaczymy ile pośpi i za ile będzie jadł. Jak ie będzie różnicy w przerwach między jedzeniami to wracam z powrotem na 100ml

Moj to jest wiecznie glodny jak próbowałam go przepajac to potrafił wypić 90ml wody a i tak za 5min wrzeszczal o jedzenie. Teraz mu dałam 130ml zobaczymy ile pośpi i za ile będzie jadł. Jak ie będzie różnicy w przerwach między jedzeniami to wracam z powrotem na 100ml
U nas podobnie, tzn.może wypić 130ml a i tak nie zaśnie

Moja Zuzia zazwyczaj 120 czasem 150 ml mm wypija.
Którego rodziłyście?
U nas 100-140. 11 września, rocznica zamachu na WTC 😂 ale ja tez mam urodziny 11.01 a mąż 11.05.

Dziewczyny pytanie, orientowała się któraś w temacie badania z krwi na SMA? Ostatnio na insta u pediatry Alicji Jaczewskiej właśnie widziałam wzmiankę o tym i aż klepnelam się w czoło bo będąc w ciąży myślałam o tym. Serce mi się kroi jak widzę walkę rodziców o dzieci z SMA i terapię genową która kosztuje dosłownie miliony i można lek podać do 13,5kg wagi dziecka. Choroba odbiera nieodwracalnie umiejętności i siłę dzieciom, terapia genowa całkowicie ją zatrzymuje.. co rusz widzę nowe zbiórki pieniędzy dla takich dzieci. Badanie kosztuje ponoć ok 150zl i można materiał (bibułkę nasączoną kroplą krwi) przesłać bezpośrednio z domu.
Nie wiem czy sama to ogarnę czy gadać z przychodnią. Ktoś coś? Co o tym myślicie?

U nas to samo. Zaśnie na chwilę a jak ją odłożę albo uda się że przy piersi usnie a ja wstanę to za 3 minuty nie śpi. Dziewczyny albo przetrwamy albo spotkamy się w wariatkowie 😁😁
Obawiam sie, że to drugie 😂

Mój robił zawsze min 2 kupki dziennie,.od paru dni robi tylko raz. I juz teraz jest mega marudny, nie chce zasnąć, stęka i rzuca nóżkami, jak go biorę na ręce to ryczy. Wczoraj doprowadziło to do kolek wieczornych, a ja ledwo przezyłam ten wrzask. Kusi mnie, żeby mu tą kupkę termometerem wymusić zanim bedzie wieczorne larmo.

reklama
Do góry