Beata0192
Fanka BB :)
A nie zasugerował nikt u Was nietolerancji białka mleka krowiego? Maluch karmiony piersią czy butelką? Może zagęszczanie nutritionem by pomogło. U nas obie te rzeczy zdziałały cud.Dawno mnie tu nie było. Luiska widzę że za dużo się nie poprawiło u was, współczuję. Dziewczyny Mój mały to przyzwyczajony jest do hałasu bo Mój starszak jest z tych głośnych dzieci goście też mu nie przeszkadzają na szczęście. Coraz więcej guga sobie i zdarza mu się poleżeć w łóżeczku przez pół godz bez płaczu w dzień uspie go czasem w wózku, ale lubi być noszony niestety i kręgosłup mi już wysiada. Na noc jak wierci mi się na rękach to kładę go obok siebie, co minute podaje smoczek bo nim pluje i trochę powierzga i pokreci się i usnie. U nas problemem pozostaje niezmiennie ulewanie i krztuszenia się, teraz dodatkowo dużo sliny więc i slina zdarza mu się zakrztusic. No i kupę robi co dwa dni, ale położna twierdzi że to normalne. Nocy póki co nie ma jakiś złych, ale dzień rozpoczyna o 6-7 i za cholere nie chce spać a jak mu się już zdarzy to pół godziny i jazda na nowo
Dziewczyny Wasze dzieciaczki już ochrzczone??
Chrzest i chrzciny mieliśmy planowane 21 października i dupa bo nie mogliśmy zrobić w restauracji bo pozamykali nam a mamy dużą najbliższą rodzinę (mąż ma 3 siostry a każda z nich męża i dwójkę dzieci, plus mamy plus babcie dwie plus chrzestna z mężem i dzieckiem i ode mnie z rodziny jeszcze 3 osoby i oto mamy imprezę na sztuk 23 nie zmieszczę ich w domu).