reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Moja kuzynka ma odstęp między chłopakami 8 lat i mówi że rewelacja, nawet ten starszy tego małego przypilnuje parę minut jak np na fajkę na balkon chce wyjść bo jeden na chwilę obecną ma 3 a drugi 11 z kolei koleżanka ma też mniej więcej taka różnice między dziećmi i mówi, że gdyby mogła cofnąć czas to by miała jedno po drugim bo syn już kawaler sam zostanie, ogarnie koło siebie, nawet już nie bardzo chce gdzies z nimi jeździć to by poszaleli jeszcze bo młodzi ludzie a tu ta mała się ciągnie za nimi wszędzie 😁😁
Oj zwatpila by szybko jakby miala rok po roku😂

Oj zwatpila by szybko jakby miala rok po roku😂
Możliwe, moja mama przypadkiem miała nas jedno po drugim i mówi , że spoko ale tylko dlatego, że mimo, że jestem młodsza od brata to nie wymagałam prawie wcale uwagi 😁😁 dosłownie mówi że jadłam, spałam i srałam haha żadnych kolek, zaparć, wiatrów, katarów i teraz pyta skąd u mnie taki darciuch 😁

Możliwe, moja mama przypadkiem miała nas jedno po drugim i mówi , że spoko ale tylko dlatego, że mimo, że jestem młodsza od brata to nie wymagałam prawie wcale uwagi 😁😁 dosłownie mówi że jadłam, spałam i srałam haha żadnych kolek, zaparć, wiatrów, katarów i teraz pyta skąd u mnie taki darciuch 😁
Hehe😂😂😂dobre

Haha u mnie mama mówi też, że nie wie co tp kolki u mnie i brata, ani inne cuda wianki. Mowila tylko, ze mój brat zarłok, a ja niejadek (jak mialam 2mce to piłam 30ml) i że darłam dużo dzioba, także chyba po mnie synek 🥴🤦‍♀️ a mamusia moja się smieje, że karma wraca 😂A mąż niby bardzo grzeczny jako maluszek.

Haha u mnie mama mówi też, że nie wie co tp kolki u mnie i brata, ani inne cuda wianki. Mowila tylko, ze mój brat zarłok, a ja niejadek (jak mialam 2mce to piłam 30ml) i że darłam dużo dzioba, także chyba po mnie synek 🥴🤦‍♀️ a mamusia moja się smieje, że karma wraca 😂A mąż niby bardzo grzeczny jako maluszek.
Moj maz to podobno jadl i spal😉 ja tez podobno bylam spokojna😉 za to tesciowa mi mowi ze moj szwagier byl identyczny jak teraz moj maly wiec to chyba po nim to dziecko😂 ale nie wiem jakim cudem

reklama
No u mnie teraz z kolei niespodziewane dlugie spanie Maluszka, zasnął o 14:40 i śpi do teraz 😀 Piersi jak kamienie, bo jeszcze słód jęczmienny o 17 wypiłam, myslac ze to juz koniec drzemki. Próbuję go wybudzic, zeby nakarmic i zeby w nocy dluzej pospal a nie teraz. Podchodze, łaskoczę, mówię do Ignasia a on patrzy sie na mnie i z powrotem zamyka oczka i śpi 😂

Do góry