reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Ajajaj a ja jestem po CC. Chyba muszę się zgłosić do lekarza.
No i biorę minipigulki.

Machnęła 5 godz a później standardowo co 3 godz. Dzięki!

No właśnie na kontroli 7 tyg po porodzie nic już nie miałam a teraz od 29 października tak cały czas mam plamienie 🥴😥
Wow😀😱 coz za sen😉 oddaj nam troche tego spania😉

reklama
Ja zaczynam myśleć ze moj maly szef juz nigdy sie nie zmieni i wogule juz spal nie bedzie🙃 oszalec idzie nie idzie nic przy nim zrobic🙈 zycze wam wszystkim jak najlepiej ale blagam niech któraś z was powie ze nie jestem sama i nie tylko moj tak nie spi bo juz zaczynam sie obawiac ze cos mu sie dzieje 😔oczywiscie mam nadzieje ze jest wiecej tych co spia niz tych co nie spia😉

Gunka, mój drzemie raczej niż śpi. Mocno i ciurkiem śpi te max 4h wieczorem. Poza tym szału nie ma. Je co 2h, wrzeszczy dużo... Nie jesteś sama 😅 a ja wyglądam jak półtora nieszczęścia. Wstyd się przyznać, ale ja jeszcze nie miałam jak zębów dziś umyć! 🤦‍♀️🥴

Beata, może to od minipigułek to krwawienie?

Jejus😃 wy juz myslice o nastepnym bobasku ?? Szybkie jestescie😃 ja to sie juz raczej nie odważe😉🙃
Moja w dzień nie śpi za to, a w nocy jakbym ja zeszła z łóżka to też w moment się budzi. Ja też nie jestem w stanie nic zrobić, na powrót męża czekam jak na zbawienie 😁ja myślę mieć jeszcze jedno dziecko bo też nie chce żeby była jedynaczką ale na pewno za jakiś czas, absolutnie nie już i nie przemawiają do mnie argumenty,że razem się łatwiej " chowają" 😁

Gunka, mój drzemie raczej niż śpi. Mocno i ciurkiem śpi te max 4h wieczorem. Poza tym szału nie ma. Je co 2h, wrzeszczy dużo... Nie jesteś sama 😅 a ja wyglądam jak półtora nieszczęścia. Wstyd się przyznać, ale ja jeszcze nie miałam jak zębów dziś umyć! 🤦‍♀️🥴

Beata, może to od minipigułek to krwawienie?
Luiska😉😉
Ja wczoraj sie czesalam dopiero jak moja mama przyszla kolo 12😂
W miedzyczasie byl listonosz i ja taka nieogarnieta poszlam otwozyc🙈wstyd jak nie wiem😉

Moja w dzień nie śpi za to, a w nocy jakbym ja zeszła z łóżka to też w moment się budzi. Ja też nie jestem w stanie nic zrobić, na powrót męża czekam jak na zbawienie 😁ja myślę mieć jeszcze jedno dziecko bo też nie chce żeby była jedynaczką ale na pewno za jakiś czas, absolutnie nie już i nie przemawiają do mnie argumenty,że razem się łatwiej " chowają" 😁
Ja tez sie na tym stwierdzeniu przejechalam😉 miedzy starszakami mam odstep 1.5roku. I jak byli mali mialam sajgon i juz jak mieli 3 i 4latka to sie cieszyłam ze teraz to bedziez gorki a tu zonk bo jak szkola przyszla to znowu meksyk bo musisz sie z jednym i z drugim uczyc na raz. A teraz przy zdalnym nauczaniu to juz wogule katastrofa😂 takze drugi raz by mnie juz nikt nie namowil na dziecko rok po roku😉

Luiska😉😉
Ja wczoraj sie czesalam dopiero jak moja mama przyszla kolo 12😂
W miedzyczasie byl listonosz i ja taka nieogarnieta poszlam otwozyc🙈wstyd jak nie wiem😉
Wierze Ci, ja też wiecznie nieogarnięta. Z listonoszem mialam to samo. I szybko zamykałam drzwi do salonu, żeby nie było widać burdelu 🤦‍♀️

Gunka moja śpi cały czas ale mój pierwszy był z tych co nie spał nigdy.. tylko nie świrował, po prostu baaaaaardzo mało spał:)

reklama
Ja tez sie na tym stwierdzeniu przejechalam😉 miedzy starszakami mam odstep 1.5roku. I jak byli mali mialam sajgon i juz jak mieli 3 i 4latka to sie cieszyłam ze teraz to bedziez gorki a tu zonk bo jak szkola przyszla to znowu meksyk bo musisz sie z jednym i z drugim uczyc na raz. A teraz przy zdalnym nauczaniu to juz wogule katastrofa😂 takze drugi raz by mnie juz nikt nie namowil na dziecko rok po roku😉
Moja kuzynka ma odstęp między chłopakami 8 lat i mówi że rewelacja, nawet ten starszy tego małego przypilnuje parę minut jak np na fajkę na balkon chce wyjść bo jeden na chwilę obecną ma 3 a drugi 11 z kolei koleżanka ma też mniej więcej taka różnice między dziećmi i mówi, że gdyby mogła cofnąć czas to by miała jedno po drugim bo syn już kawaler sam zostanie, ogarnie koło siebie, nawet już nie bardzo chce gdzies z nimi jeździć to by poszaleli jeszcze bo młodzi ludzie a tu ta mała się ciągnie za nimi wszędzie 😁😁

Do góry