Właśnie weszłam z intencją m.in zapytania o hemoroidy, ja nie mam jakichś dużych ale są i faktycznie dzisiaj kupię procto-glyvenol, dzięki! ❤
Ja mam KTG raz w tygodniu w związku ze mała ma bardzo duże skoki tętna między snem a aktywnością prawdopodobnie przez upały które bardzo źle znoszę. Leżałam 4 dni na patologii ciąży i miałam KTG nawet 5 razy dziennie bo nie ogarniali, że puls jest niski a ona śpi jak mi gorąco na sali i nie idzie jej wybudzić na długo, a się budzi i jest aktywna gdy leżę na klimatyzowanej porodówce. Aż ich na wypisie ordynator zrąbał, że wszystko ok tylko mnie męczą i stresują
Ciążę liczę na dwa terminy wg dwóch lekarzy 10.09. i 20.09. więc 37+4 lub 36. Mała waży ponad 3500.. przez co mam straszny lęk co jak będzie ważyć 5kg (nie mam cukrzycy, możliwe że nabiera tak bo po zrośniętej wadzie serca organizm został w trybie turbo wyłapywania wszystkiego).. ja już ledwie daje radę, puchnę, wszystko mnie boli, brzuch twardy, stopy mam 3 rozmiary większe i tyję 1kg tygodniowo... Codziennie budzę się z nadzieją, że może już urodzę dzisiaj ciąża donoszona...
Widzę, że mąż już nie może mnie słuchać ale mi współczuje.
Dzisiaj na KTG u mojego lekarza będę negocjować że jak dotrwam do 10.09 i nic się nie będzie działo to albo wywołujemy albo CC bo się zajadę.