Blanca86
Fanka BB :)
Dziewczyny powiem wam, że jakoś dziwnie się czuje.. Piersi bolą, brzuch też, ale czuję jakby dzidzia odchodziła.. Nie wiem czy buduje sobie już taki mur, żeby jak coś pójdzie nie tak to mówić sobie ze tak podejrzewałam, a jak będzie ok to po prostu się miło zaskoczyć..
Nie wiem też czy wracać do pracy po weekendzie.. Jak przyrost będzie ok, to może lepiej zostać na spokojnie w domu, bo w pracy jedbak stres mam spory.. Znowu jak nie będzie przyrostu to siedzieć jak na szpilkach w pracy bo mogę dostać krwawienia.. Chyba że mnie wyślę do szpitala.. Myśli sje kotluja
O nie!!!nawet tak nie myśl. Wydaje mi się, ze to taka taktyka naszej psychiki. Wolimy się miłe zaskoczyć niż niemile rozczarować. Ale nie Zapominaj, Że nastawienie i dobre mysli są tez super ważne. Może musisz się czymś zając? Mi pomaga jak odsunę myśli o ciąży na bok... co do pracy jeżeli możesz to zostań w domu, nie czujesz się pewnie... nie wiem kiedy masz wizytę kolejna? Może po niej się trochę uspokoisz? I jak będziesz się lepiej czuła to wrócisz do pracy? Ahhh my nakręcaczki