reklama
isanessa
Fanka BB :)
U mnie faza na pomidory minęła, ale w zeszłym tygodniu szły sokiMnie odrzuca od miesa. Od poczatku mam faze na zupy, a pomidorowa z lanym ciastem pochlone w hektolitrach. Apropos... Musze sobie dzis ugotowac ahahaha
Teraz mnie wzięła tzw klasyka czyli ogórki i kapusta kiszone... Wczoraj zrobiłam ogórkowa i ciągle dokładałam do niej ogórków, bo za mało kwaśna mi była...
Mnie niestety od czekolady nie odrzuca... Ale staram się nie jeść zbyt wiele. Za to jogurty bio lidlowe mnie ostatnio ratowały jak mnie mdliło, bo przynajmniej wiśnia i truskawka były przyjemnie kwaskowate...Dzieki Bogu odrzuca mnie od slodyczy
Odrzucilo mi kawe.
Odrzucilo mi jogurty
No właśnie od wołowiny odrzuca mnie najbardziej, jedynie te burgery z McD wywołują u mnie paradoksalnie slinotok, a to też wołowina niby...Mnie zanim się jeszcze dowiedziałam odrzuciło od steków a tak uwielbiałam i do teraz mam wstręt do wołowiny. w ogóle jakas bardziej brzydliwa się zrobiłam dużo rzeczy mnie odrzuca
A ja mam zachciankę od kilku dni na cheetosy o smaku zielonej cebulki, ale je wycofali kilka lat temu
Ojj współczuję nieosiągalności zachcianki... Ja miałam ostatnio ochotę na xcuty paprykowe i jej uległam traktując twarożek almette z czosnkiem niedźwiedzim jako dip...
Kurczę no bo to jest syf niestety staram się jeść bio co się da, mięso bez antybiotyków, dużo warzyw, ale raz na kilka dni ulegam czemuś mniej pod linijkę, mam nadzieję, że bilans jest jednak na plus...Ale bym zjadła laysy! I teraz będę o tym myśleć ciągle a mąż mi nie kupi, bo to "szkodzi juniorowi" (bo to oczywiste że będzie chlopak wg niego)
isanessa
To w tym tygodniu mam chyba ta samą fazę zachciankowa, wszystko co kwaśne....Oo a mi słodkie smaki nie pasuja teraz, wszystko mi jest za słodkie, uwielbiam za to sok z kiszonej kapusty i zakwas buraczany [emoji1]
Między 11 a 13. Ja mam w 12A w ktorgm tc powinno sie zrobic badania prenatalne?
Natalia37
Aktywna w BB
Pierwsze między 11 a 14 tygodniem[emoji4]
A w ktorgm tc powinno sie zrobic badania prenatalne?
momtobe_90
Ja mam preglifeDziewczyny a jakiej aplikacji używacie?? W sensie tej co liczy, który to tc itp??
Truskaweczka2017
Moderatorka
Mnie obecnie (w sumie to od 1,5 tyg) odrzuca od wszystkiego. Po wszystkim mnie mdli, nawet jak pomyślę o jakimkolwiek jedzeniu to od razu robi mi się niedobrze :/ od półtorej tyg jem tylko suche bułki, tosty i jabłka a i tak robię to na siłęCzy którąś z Was też odrzuca od mięsa?
reklama
Truskaweczka2017
Moderatorka
Dokładnie to pomiędzy 11tc a 13t6dA w ktorgm tc powinno sie zrobic badania prenatalne?