Dziewczyny czy jest jakiś oficjalny przepis, prawo, że kobieta cieżarna może wejść do laboratorium czy lekarza ( oprócz ginekologa oczywiście) bez kolejki. Pytam bo w laboratorium, w którym robię badania nie ma takiej kartki, że ciężarne mają pierwszeństwo, a średnio mi się uśmiecha czekać z chorymi ludźmi. Co prawda teraz mam tylko mocz, więc teściowa zadeklarowała się, że bez problemu zawiezie, ale tak się zastanawiałam czy mozna się na coś powołać.
reklama
Współpracuje Wam bardzo tych mdłości, ale nie mogę nic doradzić, bo ja ani w pierwszej ciąży ani teraz nie mam mdłości... W ogóle w pierwszej to żadnych objawów nie miałam, teraz to piersi bolą i czasem brzuch, ale nic poza tym.. Biedulki..
PatkaWariatka
Fanka BB :)
@Anisa15 ja bym zapukała do laboratorium i zapytała czy kobiety w ciazy maja pierwszeństwo, jeżeli tak to byk szła bez kolejki. Doświadczenie mnie nauczyło, ze najgorsze to pytać ludzi w kolejce czy przepuszcza itd. Raczej oznajmić, ze jesteś w ciazy i korzystając ze swoich praw wchodzisz bez kolejki.
momtobe_90
Trzymajcie kciuki, o 8 wizyta! Rano prawie haftnelam przy myciu zębów...
oleeencja
3 mam kciuki za wizytęTrzymajcie kciuki, o 8 wizyta! Rano prawie haftnelam przy myciu zębów...
w_karolcia
Kochana pisz od razu!!!!!!
Powodzenia
Martamamaporazpierwszy
Trzymam mocnoTrzymajcie kciuki, o 8 wizyta! Rano prawie haftnelam przy myciu zębów...
reklama
Martamamaporazpierwszy
Dzień dobry wszystkim. U mnie w końcu nadszedł ten dzień. dziś 8+4 i w końcu pierwsze usg. Od rana mam za zmianę ataki paniki a potem dobre przeczucia i usmiech. Gin kazała przyjść samej ale chyba po 100 pytaniu do męża czy wszystko będzie dobrze widzę że będę go potrzebowała i załatwił wczoraj wolne i jedzie dzisiaj ze mną. Powiedział że najwyżej zostanie w korytarzu ale będę walczyć żeby wszedł że mną. Wizyta o 14. Trzymajcie kciuki i pomyślcie o mnie.