Dwa+Trzy
Fanka BB :)
U mnie chyba gorzej być nie może ale fakt, że po 1 lepszym dniu miewam 2 gorsze np :/O kurcze nie zazdroszczę. Pij dużo i dbaj o siebie.
Ja miałam mdłości 6,7 tydzień w połowie 8 minęły, jak tylko się przeziębiłam. Czytałam że czasem tak jest ze ustaną a później wracają ze zdwojoną siłą :/, ale mam nadzieję że nie.
Oj tak, zawsze znajdzie się powód do stresowaniaO kochana to rzeczywiście masz mdłości książkowe można powiedzieć. Nic przyjemnego. Ale znowu to jest tak brak objawów- stres, za mało objawów-stres, za dużo objawów- stres mnie bolą piersi jak się dotknę jakoś szczególnie większych objawów nie mam.
P.S. u mnie zaczęło się od 6tc, wcześniej ciąża idealna
To mi Ginka obiecała! Oby! Trzymam za Nas kciuki!Mam tak samo :-( wczoraj teściowa to już wychodziła z siebie bo nie wiedziała co mi dać, wszystko wracało. Dziś pobudka o 3 z tymi samymi objawami. Mam nadzieję, że po 12 tygodniu to minie.
O to to! W dwóch poprzednich ciążach obyło się bez takich atrakcjiBiedna :*wiem co to znaczy bo w 1 ciąży tak miałam przez prawie 2 miesiące.. Moje wegetowanie w łóżku lub na kanapie. Jak miałam dobry dzień to szczytem możliwości było zrobienie sobie herbaty.