Aklime
Fanka BB :)
Wszystkie dla 1 trymestru ciazy, jak odbiore wyniki po pracy to moge wstawic zdjA jakie badania konkretnie robiłaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystkie dla 1 trymestru ciazy, jak odbiore wyniki po pracy to moge wstawic zdjA jakie badania konkretnie robiłaś?
A stresik bo czekasz na serduszko?A ja juz w pracy, bylam rano pobrac krew, milo przyjely mnie poza kolejka i zaplacilam mniej niz sie spodziewalam, bo 292 zl za wszystko Dzis 7+5 a ja dalej poza troche wiekszymi piersiami jakbym nie byla w ciazy w czwartek wizyta, wiec troche stresik juz jest, ale musi byc dobrze [emoji173]
A to była 1 wizyta i dostałaś od razu skierowanie na badania? Mój lekarz przyjmuje prywatnie I na nfz, ale pierwszą wizytę będę miała prywatnie bo już nie było miejsc na NFZ, więc pewnie będę musiała zrobić badania również prywatnie, 300 to jeszcze do przeżyciaWszystkie dla 1 trymestru ciazy, jak odbiore wyniki po pracy to moge wstawic zdj
Na pierwszej wizycie dostałaś skierowanie na wszystkie badania? Ja dostałam tylko morfologię krwi, badanie ogólne moczu, grupę krwi, WR, TSH i glukozę. W czwartek mam drugą wizytę.A ja juz w pracy, bylam rano pobrac krew, milo przyjely mnie poza kolejka i zaplacilam mniej niz sie spodziewalam, bo 292 zl za wszystko Dzis 7+5 a ja dalej poza troche wiekszymi piersiami jakbym nie byla w ciazy w czwartek wizyta, wiec troche stresik juz jest, ale musi byc dobrze ❤
Wszedzie to bylo 400 w gore ale robilam przy szpitalu klinicznym, tam niby robia najlepiej i najtaniej . Gdy bylam na nfz to nie dal mi skierowania, prywatnie bylam to dostalam spis badan, ale w czwartek ide juz do lekarza u ktorego zamierzam prowadzic wiec stwierdzilam ze zrobie juz badania bo wiadomo, prywatnie za kazda wizyte sie malo nie placiA to była 1 wizyta i dostałaś od razu skierowanie na badania? Mój lekarz przyjmuje prywatnie I na nfz, ale pierwszą wizytę będę miała prywatnie bo już nie było miejsc na NFZ, więc pewnie będę musiała zrobić badania również prywatnie, 300 to jeszcze do przeżycia
Serduszko juz bylo, ale przez ta moja bezobjawowoa ciaze to troche stresik jest czy wszystki dobrze sie rozwijaA stresik bo czekasz na serduszko?
Serduszko juz bylo, ale przez ta mija bezobjawowoa ciaze to troche stresik jest czy wszystki dobrze sie rozwija
Bedzie !Będzie dobrze :*
Ja jutro idę szukać serduszka
Witamy ❤ bedzie dobrzeDzień dobry
To może i ja się przywitam chociaż to dopiero 4t 5d.
20 stycznia zrobiony test, 21 badanie z krwii i wszystko pozytywne
Trzy dni temu byłam na pierwszej wizycie u lekarza, jak na razie wszystko jest ok ale wiadomo to sam początek i nie chcę zapeszać.
Tym bardziej że ze względu na problemy zdrowotne męża raczej nie myśleliśmy że uda nam się założyć rodzine, tym bardziej jesteśmy szczęśliwi i przerażeni że możemy stracić nasz mały cud ❤❤❤
Tak czy inaczej dużo zdrowia i szczęścia dla dla wszystkich mam i maluszków
Dzień dobry
To może i ja się przywitam chociaż to dopiero 4t 5d.
20 stycznia zrobiony test, 21 badanie z krwii i wszystko pozytywne
Trzy dni temu byłam na pierwszej wizycie u lekarza, jak na razie wszystko jest ok ale wiadomo to sam początek i nie chcę zapeszać.
Tym bardziej że ze względu na problemy zdrowotne męża raczej nie myśleliśmy że uda nam się założyć rodzine, tym bardziej jesteśmy szczęśliwi i przerażeni że możemy stracić nasz mały cud ❤❤❤
Tak czy inaczej dużo zdrowia i szczęścia dla dla wszystkich mam i maluszków