reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
A ja juz w pracy, bylam rano pobrac krew, milo przyjely mnie poza kolejka i zaplacilam mniej niz sie spodziewalam, bo 292 zl za wszystko :) Dzis 7+5 a ja dalej poza troche wiekszymi piersiami jakbym nie byla w ciazy :) w czwartek wizyta, wiec troche stresik juz jest, ale musi byc dobrze [emoji173]
A stresik bo czekasz na serduszko?

Wszystkie dla 1 trymestru ciazy, jak odbiore wyniki po pracy to moge wstawic zdj
A to była 1 wizyta i dostałaś od razu skierowanie na badania? Mój lekarz przyjmuje prywatnie I na nfz, ale pierwszą wizytę będę miała prywatnie bo już nie było miejsc na NFZ, więc pewnie będę musiała zrobić badania również prywatnie, 300 to jeszcze do przeżycia

A ja juz w pracy, bylam rano pobrac krew, milo przyjely mnie poza kolejka i zaplacilam mniej niz sie spodziewalam, bo 292 zl za wszystko :) Dzis 7+5 a ja dalej poza troche wiekszymi piersiami jakbym nie byla w ciazy :) w czwartek wizyta, wiec troche stresik juz jest, ale musi byc dobrze ❤
Na pierwszej wizycie dostałaś skierowanie na wszystkie badania? Ja dostałam tylko morfologię krwi, badanie ogólne moczu, grupę krwi, WR, TSH i glukozę. W czwartek mam drugą wizytę.

A to była 1 wizyta i dostałaś od razu skierowanie na badania? Mój lekarz przyjmuje prywatnie I na nfz, ale pierwszą wizytę będę miała prywatnie bo już nie było miejsc na NFZ, więc pewnie będę musiała zrobić badania również prywatnie, 300 to jeszcze do przeżycia
Wszedzie to bylo 400 w gore ale robilam przy szpitalu klinicznym, tam niby robia najlepiej i najtaniej . Gdy bylam na nfz to nie dal mi skierowania, prywatnie bylam to dostalam spis badan, ale w czwartek ide juz do lekarza u ktorego zamierzam prowadzic wiec stwierdzilam ze zrobie juz badania bo wiadomo, prywatnie za kazda wizyte sie malo nie placi
A stresik bo czekasz na serduszko?
Serduszko juz bylo, ale przez ta moja bezobjawowoa ciaze to troche stresik jest czy wszystki dobrze sie rozwija

Dzień dobry :)
To może i ja się przywitam chociaż to dopiero 4t 5d.
20 stycznia zrobiony test, 21 badanie z krwii i wszystko pozytywne ;)
Trzy dni temu byłam na pierwszej wizycie u lekarza, jak na razie wszystko jest ok ale wiadomo to sam początek i nie chcę zapeszać.
Tym bardziej że ze względu na problemy zdrowotne męża raczej nie myśleliśmy że uda nam się założyć rodzine, tym bardziej jesteśmy szczęśliwi i przerażeni że możemy stracić nasz mały cud ❤❤❤
Tak czy inaczej dużo zdrowia i szczęścia dla dla wszystkich mam i maluszków 🥰

Będzie dobrze :*

Ja jutro idę szukać serduszka:)
Bedzie !:)
Trzy dni temu byłam na pierwszej wizycie u lekarza, jak na razie wszystko jest ok ale wiadomo to sam początek i nie chcę zapeszać.
Tym bardziej że ze względu na problemy zdrowotne męża raczej nie myśleliśmy że uda nam się założyć rodzine, tym bardziej jesteśmy szczęśliwi i przerażeni że możemy stracić nasz mały cud ❤❤❤
Witamy ❤ bedzie dobrze :)

Witaj Herdzia :)

reklama
Dzień dobry Dziewczyny :) Jak dzisiaj samopoczucia? Karolcia? Co u Ciebie Krwawienia ustały?
Ja już byłam zbadać HCG, bo w czwartek do Doktora mam zabrać, oby wszystko dobrze przyrastało...
Życzę wszystkim miłego dnia. :):):)

Do góry