reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Czy wszystkie macie juz 1 wizyty za sobą?
Ja Mam dopiero 17.02 wedlug miesiaczki zaczne juz 9 tydzien, ale bardzo mi zależało na wizycie u mojego lekarza.

Czy jest tu ktos z Bydgoszczy?

Ja mam 2, ale wymuszone stanem zdrowia. W 9 tc to juz będziesz miała wszytsko na tacy:)

Pisałyśmy o tym ostatnio - rzadko który chłop ogarnia ciążę ;) Czasami ja sama nie mogę się odnaleźć haha

Powiem wam, że aż musze zapytać męża czy my mieliśmy w pierwszej ciazy jakieś przeboje, typu ze odwalam jakieś akcje z kosmosu:) bo nie pamiętam [emoji16] teraz też raczej spokojnie, nie licząc moich wahań nastroju jak co roku zima.. Spadek formy już w grudniu miałam..

Cześć kobitki, melduję się w kolejnym dniu! Nie śpię od 2, potem przysnęłam, nudności przybierają na sile - a tu cały dzień pracy przede mną🤢. Wszystkie zapachy zaczynają mi przeszkadzać, czuję nawet zapach pudru na swojej twarzy😂
O 2 liczyłam owce, na setce chyba dopiero byłam ;) o 4 jeszcze widziałam zegarek :/ Jak to się nie zmieni to nie wiem, jak będę funkcjonować.
Spałam 3 godziny i zadzwonił budzik - koniec ferii :)

Izotek jest pomoc dobry na syfy, ale jest tak silny i jego skutki uboczne, ze podziękuje :D
Ale super! Ja jak mi się tak drastycznie pogorszyła cera to codziennie wieczorem nienawidziłam zmywać makijażu...

Uuu, współczuje! Jak nie jelita to syfki u mnie i tak dobrze i tak nie dobrze. Cóż możemy tylko śnić 🤣🤣
Ja tylko w tej ciąży mam problemy z cerą a wrażliwe jelita od lat i też nie wiem co gorsze ;)

To u Nas już prawie rozstanie wisi w powietrzu.. ale to długi temat
Fasolki lubią się pojawiać w takich momentach :)

Mój mąż jest w lekkim szoku😬 staraliśmy się już rok ale przez moje kłopoty ze zdrowiem jakoś go nie nastawiałam:) w sumie to on mi powiedział że jestem w ciąży dlatego zrobiłam test i bete przed@
Teraz nie wiem czy jest przerażony bo całe nasze życie się zmieni czy czuje ciężar odpowiedzialności ju. Bardzo się o mnie troszczy zrobił mi nawet wczoraj zupę krem noo ale ja bym chciała widzieć radość u niego...🤷‍♀️

Mi też mąż powiedział, że jestem w ciąży 😉 śmiał się że jak czekałam na niego przy bloku to z daleka było widać że jestem w ciąży, a jak on to stwierdził to nie mam pojęcia 🤣🤣 będzie się cieszył zobaczysz, potrzebuje czasu żeby się oswoić 😉 mój wylewny też nie jest jeśli chodzi o pokazywanie radości, chociaż męczy mnie zeby chociaż swojej mamie powiedzieć, że jesteśmy w ciąży a ja mu każe czekać do wizyty u lekarza...
Mój mąż jest w lekkim szoku😬 staraliśmy się już rok ale przez moje kłopoty ze zdrowiem jakoś go nie nastawiałam:) w sumie to on mi powiedział że jestem w ciąży dlatego zrobiłam test i bete przed@
Teraz nie wiem czy jest przerażony bo całe nasze życie się zmieni czy czuje ciężar odpowiedzialności ju. Bardzo się o mnie troszczy zrobił mi nawet wczoraj zupę krem noo ale ja bym chciała widzieć radość u niego...🤷‍♀️

Cieszy sie na pewno, moze tylko tego nie pokazuje...
Moj jest bardzo szczesliwy, nie myslalam, ze az tak bedzie sie cieszyl :) moje wczorajsze foszki tez zniosl i dzis juz o nich nie pamietal :)

reklama
Do góry